eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
04 Aralık 2015 - 13:10

04.12.2015

12208142_10206584881174124_1200750436_n

Zehra BAŞARAN Vefat Etti

Tekkiraz Belen mahallesinden Merhum Mehmet Başaran’ın eşi, Basri, İsmail, Bilal ve Ali kardeşlerin anneleri Zehra Başaran vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün cuma namazına müteakiben Tekkiraz Merkez Camii’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fethi ÇAMLIK Vefat Etti

Merhum İsmail Çamlık’ın oğlu Fevzi Çamlık’ın babası, Merhum Cengiz Ahmet’in dünürü Fethi Çamlık vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben kılındıktan sonra Çakırtepe aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatih KILIÇARSLAN Vefat Etti

Aydıntepe Agcakese mahallesinden Merhum Dursun Kılıçarslan ve Emine Kılıçarslan oğlu, Necati, Mehmet, Nizam, Ayşe, Dursun ve İdris Kılıçarslan’ın kardeşi, Elif Sultan Kılıçarslan’ın eşi Fatih Kılıçarslan vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün cuma namazına müteakiben kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Asiye KORKMAZ Vefat Etti

Tekkiraz Küçükgöl Hacıoğlu mahallesinden Merhum Hacı Emin Korkmaz’ın gelini, Cemil Korkmaz’ın eşi, Tevrat, Yusuf, Mehmet, Hüseyin, Şevket Korkmaz ve Emine Öztürk’ün kardeşlerin anneleri Asiye Korkmaz vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün cuma namazına müteakiben kılındıktan sonra Küçükgöl Hacıoğlu mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hacı Halit BALCIOĞLU Vefat Etti

Yiğitler Kesecik mahallesinden Merhum Rahmi, Merhum Şükrü ve Hüseyin Balcıoğlu’nun kardeşi, Turgut Balcıoğlu ve Yüksel Balcıoğlu kardeşlerin babaları Hacı Halit Balcıoğlu vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün cuma namazına müteakiben kılındıktan sonra Kesecik mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-