eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TFF Kadınlar 1. Lig A Grubu’nda lider 3 puanı alamadı

TFF Kadınlar 1. Lig A Grubu’nda lider 3 puanı alamadı
27 Kasım 2023 - 0:18

TFF Kadınlar 1. Lig A Grubu’nda lider Ünye Kadın Futbol Kulübü kendi saha ve seyircisi önünde Dudullu ile 1-1 berabere kaldı.

TFF Kadınlar 1. Lig A Grubu’nda lider Ünye Kadın Futbol Kulübü 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 14:00’te kendi saha ve seyircisi önünde Dudullu ile karşı karşıya geldi.

Mert Yurdakul, Barış Temiz ve Begüm Sedef Şensoy hakem ülüşünün yönettiği maçta Engin Çelenk ise gözlemci olarak yer aldı.

Muhammet Kışla yönetimindeki Ünye Kadın Futbol Kulübü Şeymanur Hapaç, Sevilay Duman, Merve Odabaşoğlu, Melisa Nilgün Keser, Bahar Kol, Aleyna Meral, Nazmiye Aytop, Fatma Serdar, Mislina Gözükara, Cansu İriş ve Nehir Zeytünlü on biri ile sahaya çıktı. İrem Damla Şahin, Damla Kurt, Beren Şeker, Filiz Köse, Medine Bozali, Gamze Şahin, İlayda Doğan, Selin Ocak ve Aleyna Selda Çubukçu ise forma şansı bulabilmek için yedek olarak bekledi.

Maçın başlangıç düdüğü ile birlikte etkili oyununa başlayan Ünye Kadın Futbol Kulübü Nehir Zeytünlü’nün attığı golle takımını rakibi karşısında 1-0 öne geçirdi. İlk yarıyı önde tamamlayan Ünye Kadın Futbol Kulübü ikinci yarıda da oyunda hakimiyeti ele aldı. Maçın ikinci yarısında savunmanın bir anlık hatasını fırsata çeviren Dudullu skoru 1-1’e getirdi. Golden sonra canlanan ve zaman zaman pozisyonlara giren Ünye Kadın Futbol Kulübü girdiği pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

BAY Haftasına lider giren Ünye Kadın Futbol Kulübü daha sonra oynayacağı Denizli ve Telsiz maçlarını kazanıp liderliğini sürdürmek istiyor.

-“Son on dakikada girdiğimiz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık maçı kazanabilirdik”-

Maç sonrası Ünye KENT Gazetesi muhabirine açıklamalarda bulunan Ünye Kadın Futbol Kulübü Teknik Sorumlu Muhammet Kışla, şunları söyledi; “Bugün burada Dudullu ile oynanacak maçın bizim açımızdan kolay geçmeyeceğini biz zaten biliyorduk. Asında maça iyi hazırlandık. İlk yarıda da oyuna iyi başlamıştık. Yeni transferimiz Nehir ile bir gol bulup öne de geçtik ama 1-0 öne geçtikten sonraki özellikle ilk yarıda 45. Dakikaya kadar ikinci golü bulmak için istediklerimizi yapamadık. Yani arzu ettiğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda da yine oyuna müdahale ettik. Pozisyonlarımız var. Oldukça fazla sayıda pozisyonlarımız var. Bir tane beklenmedik bir gol yedik. Savunmanın geriye dönmemesi neticesinde maça 1-1 eşitlik geldi. Golü yedikten sonra takım tekrar canlandı. Pozisyonlara girdik. Özellikle son on dakikada girdiğimiz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık maçı kazanabilirdik.

-“Oyunsal anlamda bazı sıkıntılar var”-

Oyunsal anlamda sıkıntılar olduğunu ve bunlara gerekli müdahaleleri yapacaklarını ifade den Kışla, sözlerini şöyle noktaladı; “Olmadı bugün şurada iyi bir taraftar kitlesi vardı. Bunlara iyi futbol ve iyi bir galibiyet izletmek istiyorduk ancak bunu beceremedik. Oyunsal anlamda bazı sıkıntılar var. Bazı eksiklikler var. Bunlara gerekli müdahaleyi yapacağız. Şimdi BAY haftasına girdik. Haftaya maçımız yok. Ondan sonra biri içeride biri dışarıda Denizli, sonra Telsiz maçlarımız var. O maçları kazanıp ilk yarıyı bir 20 puanda bitirmek yine liderliğimiz devam ediyor ama bugün galip gelerek rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyorduk. Maç sonuçları ne oldu bilmiyorum. BAY Haftasına lider girdik. Gelecek haftaki sonuçlarla liderliğimiz ne durumda olacak onu hep birlikte göreceğiz.”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P