eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hayırsever Aileden Beyazaya Bağış

Hayırsever Aileden Beyazaya Bağış
30 Kasım 2023 - 0:43

Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi insanlar için yaptığı faaliyetlerle örnek bir dernek olan Beyazay Engelliler Derneği, hayırseverlerin desteklerini ihtiyaç sahiplerine aktarıyor.

Faaliyete geçtiği günden itibaren faaliyetlerini hızla devam eden Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu Şubesi, hayırseverlerin katkılarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması yönünde öncü oluyor.

Ünyeli  hayırsever Yılmaz ailesi, içinde gıda malzemelerinin bulunduğu 100 koliyi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması için Beyazay Ordu Şubesi’ne teslim etti.
Yardımdan dolayı hayırsever aileye teşekkürlerini ileten Beyazay Engelliler Derneği Ordu Şube Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Cihan Çakır; “hayırsever bir ailemizden 40 kolilik gıda yardım kolisi bağışlandı. Öncelikle hayırsever ailemize bu yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Gıda yardım kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edilecektir. Beyazay Ordu Şubesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Hayırsever ailelerimizin bu yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya vesile olduğumuz için mutluluk duyuyoruz.” Dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-