eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’NİN GURURLARI MİLLİ TAKIM KAMPINDA

ÜNYE’NİN GURURLARI MİLLİ TAKIM KAMPINDA
29 Kasım 2023 - 17:54

 

 

Ünye Futbol Kulübü’nün iki başarılı ismi Atilla Aykun ve Görkem Yiğit Ocakdan Antalya’da gerçekleşen U-14 Milli Takım kampına dahil edildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ordu’da TÜFAD ile ASKF’nin organizasyonunda gerçekleşen Milli Takım seçmelerinde Selim Kutay Yeşilyurt, Yusuf Kalkan, Atilla Aykun ve Görkem Yiğit Ocakdan beğenilerek Trabzon’da yapılan bölge seçmelerine davet edilmişlerdi.

 

Trabzon’da gerçekleşen seçmelerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ünye Futbol Kulübü’ne gönderilen resmi yazıyla Atilla Aykun ve Görkem Yiğit Ocakdan U-14 Milli Takımının Antalya’da gerçekleşecek kampına çağırıldı.

 

Antalya’da diğer bölgelerden gelen karmalarla maçlara çıkacak olan oyuncular U-14 Milli Takım ana kadrosuna dahil olmak için çalışacaklar.

 

-Tamtürk; “Bu gurur Ünye’mize aittir”-

 

Sporcularını Milli Takım kampına göndermenin mutluluğunu yaşayan Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk duygularını şu şekilde ifade etti; “Öncelikle çocuklarımızı göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor, bizlere bu gururu yaşattıkları için hem kendilerine hem de başta U-14 takımımızın antrenörü Aykut Kaygusuz olmak üzere tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi biz bu toprakların çocuklarının yeteneğine de gücüne de inanıyoruz. Kulüp olarak yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Hep daha iyisini yapmak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu gurur Ünye’mize aittir. İnanıyorum ki çocuklarımız Antalya’da gösterecekleri performans ile Milli Takım ana kadrosuna da isimlerini yazdıracaklardır” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-