eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR ÜSTÜN OYNADIĞI MAÇI KAYBETTİ

ÜNYE 1957 SPOR ÜSTÜN OYNADIĞI MAÇI KAYBETTİ
10 Aralık 2023 - 16:03

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup mücadelesinde ev sahibi takım sahadan mağlup ayrıldı.

Mücadelenin başından sonuna etili oynayan, en az beş net gol fırsatından yararlanamayan yeşil-beyazlılar karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı.

Ünye şehir stadında saat 14’de oynanan maçta Süleyman Erkılıç(Hakem),Eyup Özer(1. Yardımcı Hakem),Mustafa Başol Sorgunlu(2. Yardımcı Hakem),Bilal Yaşar(Dördüncü Hakem) ve Murat Özcan(Gözlemci) olarak görev yaptı.

Hakemlere maçta verdikleri karar nedeniyle tribünlerden tepkiler geldi.

 

T.D Orhan Anıl yönetiminde ki ÜNYE 1957 SPOR sahaya, Abdullah,Özay,Eren,Ekrem,Buğra,Mertcan,Atakan,Enes,Yasin D.,Hayri Mert,Yasin Ç. On biri ile çıktı.

Yedek kulübesinde ise;Mehmet Can, Ahmet K, Gökay B, Mustafa, Yasin Y, Muhammet, Alperen, Ömür, Resul, Harun oturdu.

 

KONUK TAKIMIN GOLLERİ İLK YARIDA GELDİ

Ünye etkili başladı golleri deplasman takımı buldu.Suluova Sebatspor 32 .dakikada kazandığı penaltıyı Mikail ile gole çevirdi.İlk yarı bu sonuçla bitecek derken son saniyede kullanılan korner atışında konuk takım oyuncusu İsmet’in vuruşu ile skor 0-2’ye geldi.

İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

EV SAHİBİ TAKIM İKİNCİ YARI TEK KALE OYNADI

İkinci yarıya da baskılı başlayan ev sahibi  Ünye 1957 spor   önemli fırsattan yararlanamadı. Rakip kalede golü arayan Ünye 1957 spor 65. Dakikada Enes’in kırmızı kart görmesi nedeniyle sahada 10 kişi kaldı. Rakibinden bir kişi eksik oynamasına rağmen ataklarına devam Ünye 1957spor 70.dakikada penaltı kazandı.Mercan’ın kullandığı penaltı ile maçta skor 1-2 oldu.

Ünye1957 spor   rakip kalede gol ararken penaltı beklediği pozisyonun hemen ardından , 90.dakikada kendi kalesinde 3. golü gördü. Ünyeli futbolcular  ceza sahasındaki pozisyona penaltı itirazı yaparken, kontra atağa çıkan Suluova Sebatspor  Burak ile gol buldu.

Maçta başka gol olmadı ve Suluova Sebatspor sahadan 3-1 sonuçla ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P