eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ERSEL AKTÜRK”Hakemlerle Sıkıntı Yaşamak İstemiyoruz”

ERSEL AKTÜRK”Hakemlerle Sıkıntı Yaşamak İstemiyoruz”
14 Aralık 2023 - 0:20

Ünye 1957 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Aktürk, A52 TV’de Spor Gündemi programına konuk oldu.

Her Salı saat 20:00’da A52 TV izleyicileri ve sporseverlerle buluşan Spor Gündemi programının bu haftaki konuğu Ünye 1957 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Aktürk oldu.

Programda Moderatör Gökhan Beşikçioğlu’nun sorularını yanıtlayan Aktürk, Ünye 1957 Spor taraftarına seslendi. Ünye 1957 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Aktürk açıklamasında şu başlıklara yer verdi;

“Orhan Hocamız İle Yollarımızı Ayırdık

Geçtiğimiz 3 haftada istediğimiz puanları toplayamadık. Hocamızla istişare yaparak ve emeklerine saygı duyarak yollarımızı ayırdık. Orhan Hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok emek verdi. Kısa dönemde takımı topladık, zor süreçlerden geçtik. Eylül ayında takımı teslim aldığımızda hiçbir şeyimiz yoktu. Murat Başkanımla, yanında İbrahim kardeşimle ve bununla birlikte İrfan Tosun abime çok teşekkür ediyorum. Diğer takımlar bu sürece kadar 2 kamp yapmıştı. Biz de 20 günlük süreçte takımı bir noktaya getirmeye çalıştık. Arzumuz daha iyi yerlere gelmektir. Takımımızda bu var, çocuklarımız çok genç. Futbolda galibiyet de var, mağlubiyet de var. Hep birlikte bu kırılganlık dönemini atlatacağız.

Ünye 1957 Spor’a Yeni Transferler ve Yeni Hoca

Maçların kaderi hakemlerin iki dudaklarının arasında değildir. Bu takımlar parayla olan şeylerdir. Ünye 1957 Spor’un da bu noktaya gelmesinde Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın, Başkanlarımız İrfan Akar ve Mustafa Uslu’nun, yönetimdeki genç iş adamlarından Mustafa Acar’ın, Eray Şahin Arzanoğlu’nun büyük katkıları var. Yeni transferler olacak, takıma yeni bir hoca gelecek. Bulunmuş olduğumuz BAL ligini algılayamıyorum. Federasyon uygulaması profesyonel, yaptırımlar amatör durumdadır.

Futbolcularımız Şartlarımızı Bilerek Geldiler

Bizim futbolcularımız buraya şartlarımızı bilerek geldiler. Biz her şeyi sıfırdan yapmaya çalıştık. Şeffaf olduk. Biz şuanda yönetim olarak 5 kişiyiz. Murat Narin, İbrahim Doğan, Ersel Aktürk, Eray Şahin Arzanoğlu ve Mustafa Acar’dır. Burada bize destek veren Belediye Başkanım Hüseyin Tavlı, Mustafa Uslu Başkanım ve İrfan Akar Başkanı’mdır. Ben hepsine teşekkür ediyorum.

Maçta Sebat takımına verilen penaltı pozisyonu öncesinde futbolcumuz darbe almıştır ve şuanda burnu kırıktır. Kendisi ameliyat oldu. Adamın burnu kırık ve kan akıyor, bu olayda nasıl maç durdurulmaz. Daha sonrası pozisyonda da aleyhimizde penaltı oldu. Bu emek nereye gidiyor? Bize verilen penaltı pozisyonunda da bariz gol şansı, kaleciyle karşı karşıya futbolcumuz düşürülüyor ve kart verilmiyor. İkinci sarı karttan kırmızı olabilirdi ve maçta farklı şeyler konuşulabilirdi. Bu ligde her an her şey değişebilir.

Yeni Hocamız Birkaç Gün İçinde Netleşecek

Bazı hocalarımızın isimlerini masaya yatırdık ve birkaç gün içinde bir karar vereceğiz. Aynı zamanda devre arası transferlerimiz de olacak ve takıma katkı vereceğiz. Ben şuandaki mevcut kadromuza da güveniyorum. Cezalı ve sakat oyuncularımız oldu. Zorlu maçlar oynadık ve bu noktaya geldik. O maçlarda da aynı hakem senaryoları vardı. Samsun maçında 7 sarı, bir kırmızı kartımız vardı. Hakem hataları bize de bütün takımlara da olmasın. Herkes para harcıyor ve emek veriyor. Sezon başlamasına bir hafta kala federasyon 2002 doğumlu kontenjan statüsü yayınladı. İlk yarı 2 tane, ikinci yarı 1 tane daha oynatacaksın. Toplamda 3 tane oyuncu olacak. Bunlardan biri sakat veya kırmızı kart görürse yine 2002’li oyuncu girecek.

Taraftarımıza Sesleniyorum

Taraftarımız bize serzenişte bulunabilir. Bizler eleştiriye açığız. Gelin buluşalım, sohbet edelim. İstişareler yapalım. Bizde bir kuluz, bazı şeyleri görmemiş olabiliriz. Biz Ünye için çalışıyoruz, emek veriyoruz. Ama bizim bu emeklerimize karşı da hakaret etmeyin. Futbolcuya küfür eden, bana küfür etmiş olur, bütün ekibe küfür etmiş olur. Gelsin benim yüzüme karşı söylesin. Sen benim topçuma küfür edemezsin. O adam Ünye forması giyiyor ve terletiyor. Küfür edilen futbolcularımız da bizlerin topçusudur. Siz hem bizde destek olmayacaksınız, hem de maça gelip bize küfür edeceksiniz. Böyle bir şey yoktur.

Arcan Her Zaman Ünye 1957 Spor’un Yanında

Arcan takımın ilk aşamasından, demiş olduğum son kelimeye kadar takımın yanında oldu. Onun bir işletmesi var. Futbol mu, ticaret mi? Ticaret olursa futbol olur. Arcan dolu dolu bir futbol hayatı yaşadı. Arcan, işletmesinin ticareti olduğu için bıraktı. Bunda başka bir durum yoktur. Ancak Arcan her zaman Ünye 1957 Spor’un yanındadır.

Hakemlerle Sıkıntı Yaşamak İstemiyoruz

Yapılan her şey Ünye 1957 Spor için yapılıyor. Kimse kuşkuya düşmesin. Hocamızı en yakın zamanda açıklayacağız. Transfer döneminde de takviye yaparak ligi Ünye 1957 Spor’a layık yerde bitireceğiz. Hakemlerle sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Bütün takımlar emek veriyor ve kimse sıkıntı yaşamak istemiyor. Biz taraftarımızın yanındayız. Sizler de bizim yanımızda olun. Bize hakaret etmeyin. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Biz sosyal hayatımızı unuttuk. Ünye 1957 ile yatıp kalkıyoruz. Biz birlik olmak zorundayız.” Dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P