eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KIŞLA, TARAFTARA SESLENDİ

KIŞLA, TARAFTARA SESLENDİ
15 Aralık 2023 - 1:21

TFF Kadınlar 1. Lig A Grubunda mücadele eden ve oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Ünye Kadın Futbol Kulübü, Salı günü saat 14.00’da Ünye Stadı’nda oynayacağı Telsiz Spor karşılaşmasına hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında şanssız bir mağlubiyet alan Ünye Kadın Futbol Kulübü, ligin ilk yarısının son haftasında kendi evinde oynayacağı Telsiz Spor karşılaşması için hazırlıklarını bugün Ünye Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Antrenman esnasında kameralarımıza özel röportajda bulunan Ünye Kadın Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla, takımın son durumunu değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu.

Kışla, Denizli maçında kendi hatalarından dolayı şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, bu sonuç bizleri hedefimizden uzaklaştırmadı. Hazırlıklarımızı sürdürerek ligi zirvede bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Teknik Sorumlu Muhammet Kışla aynı zamanda; “biz Ünye’nin takımıyız, Ünye’yi temsil ediyoruz. Ancak taraftar desteği göremiyoruz. Maksat Ünye’nin adını yükseltmekse, biz yükseltiyoruz. Aşağılarda debelenip durmuyoruz. Daha ne istiyorsunuz?” diyerek taraftarlara seslendi.

Teknik Sorumlu Muhammet Kışla konuşmasının tamamında şunları ifade etti:

Ligin İlk Yarısını Galibiyetle Bitirmek İstiyoruz

Lige iyi başladık ancak bay haftasının ardından Denizli deplasmanına gittik. Bay haftasından sonra takımı tekrar sahaya motive etmek zor oluyor. Maça iyi başladık ancak hücuma çıkarken yaptığımız hatalardan dolayı 3 tane gol yedik. Denizli takımı kendi bulduğu pozisyonlardan değil de bizim hatalarımızdan gol buldu. İlk yarı 3-0 mağlup bitti ve bu bizlerin alışık olduğu bir durum değildi. İkinci yarıya da iyi başladık, üst üste pozisyonlar elde ettik. Ancak hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Biz Denizli’ye galibiyet için gittik. Biz hücum oynadık ancak istediğimiz sonucu alamadık. Bu sonuç bizi hedefimizden uzaklaştırmayacaktır. Salı günü Telsiz Spor maçımız var. Bu maçtan galip ayrılarak ligin ilk yarısını bitirmek istiyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah tam kadro bu maça çıkıp 3 puanı almak istiyoruz.

Başarıya Paralel Taraftar Olgusunun Artmadığını Gördük

Ben bu stadda 3. Ligde bir kez 3 bin 500 kişiye top oynadım. Başarıya paralel olarak taraftar olgusunun artacağını düşünüyorduk ama bunun olmadığını gördük. Taraftarı süper ligde toplayacağımız da şüphelidir. Belki bizim de maçları tanıtma açısından eksikliğimiz olabilir. Tek taraflı bakmak istemiyorum. Ünye’de önemli taraftar grupları var ancak ne hikmetse bu işe pek gönül koymadılar. Burada başarılı bir takım var ve biz Ünye’yi temsil ediyoruz. Adımızda Ünye var. Bu kulüp Ünye’nin kulübü ve ciddi bir yatırım var. Değerli bir yönetimimiz var. Bir hafta buraya genç kızlarımız geldi bizlere destek verdi, sonrasında yine bir şey yok. Ben aslında Ünye şehrine ve taraftarım diyenlere gönül koydum. Çünkü maksat Ünye’nin adını yükseltmekse, biz yükseltiyoruz. Aşağılarda debelenip durmuyoruz. Daha ne istiyorsunuz yani. O zaman da akla başka şeyler geliyor. Taraftarlık olgusunun farklı dengeler üzerine kurulduğunu düşünmeye başlıyorum. Ben şuanda bu işin felsefesini yapıyorum. Biz şampiyonluğa giderken, bu stadda Ünye 1957 Spor 4-5 bin kişiye oynuyorsa benim en az bu sayının yarısına oynamam lazım. Bize şuanda lazımsınız, süper lige çıktıktan sonra gelseniz ne olur?

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P