eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

OBB BAŞKAN ADAY ADAYI ÇAKIR’DAN KUTLAMA SÖZÜ

OBB BAŞKAN ADAY ADAYI ÇAKIR’DAN  KUTLAMA SÖZÜ
23 Aralık 2023 - 1:48

BAŞKAN ÇAKIR’DAN KUTLAMA SÖZÜ

Ünye 1957 Spor  bu hafta sonu oynayacağı  Safranbolu Spor maçı öncesi hazırlıklarını tamamlayıp tesislerde maç saatini beklerken ,Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Çakır Kulübünü ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi. Futbolculara moral veren Çakır ,şampiyonlukla bitecek bir lig sonunda kutlama sözü verdi.

 

OBB Başkan Aday Adayı Cihan Çakır, Ünye’yi Bal Ligi’nde temsil eden Ünye 1957 Spor kulübünü ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak kulüp Başkanı Murat Narin ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Doğan ile bir araya gelen Çakır, ardından teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi.

FORMANIN HAKKINI VERECEĞİNİZE EMİNİM

Ünye 1957 Sporun arkasında binlerce Ünyeli’nin olduğunu söyleyen Başkan Aday Adayı Cihan Çakır, ”  sizlerden beklentilerimiz yüksek. Ünye ve gurbette yaşayan toplam 350 bin Ünyeli’yi temsilen üzerinizdeki yeşil beyaz formayı hakkıyla terleteceğinizden hiç şüphemiz yok. Sizler bu formayı hakkıyla terlettikten sonra  güzel günler yakındır.

İNANINIRSANIZ BAŞARIRSINIZ

Bizim sizlerden beklediğimiz galibiyetler serisi ve şampiyonluk. Şampiyonluk Ünyespor için hiçbir zaman hayal olmamıştır. Başkanlarım , yöneticiler ve hocalarım sizler için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Sizler sadece inanın gerisi kendiliğinden gelecektir. Sizlere güvenen ve inanan bir abiniz olarak şampiyonluk kutlamanızın sözünü veriyorum” dedi.

Ardından futbolculara baklava ikramı da bulunan OBB Başkan Aday Adayı Cihan Çakır, Başkanlara ,yönetime ve sporculara başarılar diledi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P