eskort samsun

ÜNYENETHABER

FATSA BELEDİYESİNE ONUN ADI GEÇİYOR

FATSA BELEDİYESİNE ONUN ADI GEÇİYOR
24 Aralık 2023 - 2:47

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adaylığı için Mehmet Baskı’nın ismi kulislerde yüksek şekilde seslendirilmeye başlandı.

Hem iş dünyasında hem de sosyal ve spor alanlarında başarılı bir kişilik olarak bilinen Baskın, çok yönlü başarısı ve topluma olan katkıları, isminin Fatsa için sıkça duyulmasına sebep oldu.

Mehmet Baskı, Fatsa’da başlayan eğitim yolculuğunu Fatsa İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayarak, iş dünyasına adım atmış, ardından İstanbul’daki ilk AVM kültürünü hayata geçirerek perakende sektöründe önemli bir isim olmuştu. Bununla beraber MB Dizayn Mimarlık ve MB Çikolata Sanayi Gıda İmalat şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı da yaparak, iş dünyasında üstün başarılar elde etmişti.

Ayrıca Fatsa İmam ve Çevre İmam Hatipliler Derneği ile Fatsa Dernekler Federasyonu’nda önemli roller üstlenen Baskı’nın, Gedik Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi’nden aldığı sertifikalar da onun sürekli kendini geliştiren bir yapısı olduğunu göstermişti.

AK Parti İstanbul Siyaset Akademisi’nde demokrasi, uluslararası ilişkiler ve ekonomi gibi alanlarda edindiği bilgilerle beraber stratejik düşünme, iletişim, kariyer planlama ve iş dünyasında çatışma yönetimi gibi konularda da deneyim sahibi olan Baskı, 27. ve 28. Dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-