eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR, ÇANKIRI DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

ÜNYE 1957 SPOR, ÇANKIRI DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
27 Aralık 2023 - 17:36

TFF Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta yer alan Ünye 1957 Spor, ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Çankırı Saray 18 Spor Kulübü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta teknik direktörlüğü değişikliğine giderek Sunay Güneş ile anlaşan Ünye 1957 Spor, yeni teknik direktörü ile bugün Ünye Şehir Stadı’nda ilk çift kale antrenmanına çıktı.

Yeni teknik direktörü Sunay Güneş ile başarılı bir ivme kazanarak üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Ünye 1957 Spor, ligin ilk yarısını 2 maçta 6 puan ile bitirmek istiyor.

Bugün gerçekleştirilen antrenmanda açıklamada bulunan Ünye 1957 Spor As Başkanı Eray Şahin Arzanoğlu, “Cumartesi günü deplasmanda Çankırı ve ligin ilk yarısının son maçında içerde Çarşamba Spor ile karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz bu iki maçı da kazanarak 6 puan elde etmektir. Devre arası yeni transferlerle takımı üst sıralara yükseltmek istiyoruz. Şuanda kapanmayacak bir puan farkı yoktur. İnşallah kazanacağımız maçlarla zirveye oynayacağız.” dedi.

Ünye 1957 Spor’da teknik direktörlük görevine getirilen Sunay Güneş ise, “Ünye 1957 Spor bugüne kadar olduğu gibi her maçı kazanmak için oynayacaktır. Cesaretli ve cesur oynayacağız. Camia olarak köklü ve üst liglerde oynamış bir kulüptür. Şuandaki puan durumu kimseyi yanılmasın, bizim kariyerli oyunculardan oluşan iyi bir takımımız var. Sadece bir özgüven sıkıntımız vardı, ancak geçen maçta güzel bir galibiyet aldılar. Özgüvenlerini tekrardan kazandılar, moraller yerinde. Başkanımız ve yöneticilerimiz de her koşulda yanımızdalar. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız da bize desteklerini her zaman gösteriyor, bundan sonra da desteklemeye devam etsinler. Çok hızlı bir şekilde zirveye gitmemiz lazım. Ünye 1957 Spor zirveyi hak eden bir camiadır. Biz de zirveye ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk yarıdaki 2 maçı da kazanıp, ikinci yarıya yepyeni bir sayfa ile hak ettiğimiz yerlere ulaşacağız.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P