eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE SPOR BAŞKANI NARİN İLK YARIYI VE 2. YARIYI KONUŞTU

ÜNYE SPOR BAŞKANI NARİN İLK YARIYI VE 2. YARIYI KONUŞTU
09 Ocak 2024 - 23:53

 

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Murat Narin, Ünye’nin tek dijital televizyonu A52 TV’de her pazartesi akşamı sporseverlerle buluşan spor gündem programının bu haftaki konuğu oldu.

Moderatörlüğünü Gökhan Beşikçioğlu’nun üstlendiği Spor Gündem programında Ünye 1957 Spor ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Narin aynı zamanda Ünyeli iş adamlarına destek çağrısında bulundu.

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Murat Narin katıldığı programda şu başlıklara yer verdi;

“Yeni teknik direktörümüz Sunay Güneş hocamızla 2 haftadır beraberiz. Yönetime geldiğimiz 7 Eylül itibariyle 1 Ekim’de ligin başlamasından dolayı ne yazık ki bir ön çalışmamız olmamıştı. Ünye 1957 Spor kayyuma giden bir takımdı. Lige katılım ve harç bedellerini bile kulübe destek amaçlı biz ödedik. Daha sonra tesisle ilgili eksiklikler vardı ve elde futbolcular dahi yoktu. Hoca arayışımızda da en hızlı şekilde karar vermek zorunda kaldık. Bu anlamda da kariyerine ve tecrübesine güvendiğimiz Orhan hoca ile yola çıktık. Sürecimiz aslında güzel gidiyordu ama her hocanın farklı bir futbol anlayışı, geleneği var. Takım son haftalarda ivmesel olarak bir düşüşe geçmişti ve ardından Orhan hoca ile yollarımızı ayırdık.

-Mağlubiyet Olabilir Önemli Olan Takıma Yakışır Bir Performans Sağlanmasıdır

Daha sonra takım içi disiplini sağlayacak, Ünye 1957 spor taraftarının daha zevkli bir maç izlemesini sağlayacak, takım içerisindeki futbolcu performanslarını arttırabilecek Sunay hoca ile anlaşma sağladık. Kendisi de gerek çalışmalarıyla gerekse tesisteki çehreyi değiştirerek çok güzel bir futbol olgunluğu sağladı. Biz de bu olgunluğu gördükçe yaptığımız seçimden daha memnun oluyoruz. Tabii ki maçlarda galibiyetler olduğu gibi mağlubiyetlerde olacaktır. Burada önemli olan Ünye 1957 Spor’a yakışır bir takım ve performans sağlanmasıdır. Bu konuda Sunay hocamıza ve takımımıza güvencimiz tamdır.

-Transferler Ve Takımdan Ayrılacak Arkadaşlar Var

Ligin ilk yarısı bitti ve transfer dönemine girdik.  Pazar günkü maçın ardından toplantı yaptık ve takım içerisinde bizimle bu yolda devam edemeyecek arkadaşların belirlenmesi, transfer sürecinde nerelere ve hangi bölgelere transfer yapmamız gerektiği ile ilgili konuları konuştuk. Transferler ve takımdan ayrılacak arkadaşlarımız var. Biz bu yolda daha dikkatli çalışarak, referansları iyi ve daha önce belli başarılar sağlamış oyuncular üzerinde çalışıyoruz.

-Taraftarlarımızla Daha Güçlüyüz

Ünye halkının Ünye 1957 Spor’a sevgisi ve desteği bizi her zaman mutlu etmektedir. Maçlarda taraftarımızın desteği sahaya da yansıyor. İyi futbolumuz Sunay Hoca ile beraber daha da olgunlaştı. Biz sene başında hazırlıksız bir şekilde lige başladık. Gerek futbolcular gerekse hocamız birbirini tanımadan başladılar. Biz bu takımın ilerleyen dönemlerde daha oturacağını ve iyi performans olacağını dile getirmiştik. Takımda Sunay Hocanın dokunuşları, oyuncuların performanslarını arttırdı. Güzel futbolla galibiyet almak hem bizleri hem de taraftarlarımızı mutlu etmektedir.

-Stadımızla İlgili Çalışmalar Yapıyoruz

Mevcut stadın şehrin içinde olması bizim için avantajdır. Çünkü ulaşım konusunda güzellikler beslemektedir. Stadımız çok bakım istemektedir. Kale arkasına yapılan demir levhalar da arka taraftaki duvarın kötü olması ve kötü görüntünün gösterilmemesidir. Bunun için de destek olan belediye, kendi hizmetlerini ve tanıtımı noktasında kullanmıştır. Biz stadımızdaki kötü görüntüleri gidermek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Spor İl Müdürümüzle görüştük. Sadece bakım ve skorbord değil, koltuklarla ilgili de görüşmeler yaptık. Ancak İlçe Spor Müdürümüz Aydın Bey’in tüm ısrar ve yazılarına rağmen, Spor İl Müdürümüzün bu konuları biraz kulak arkası yaptığını düşünüyorum. KYK’da Spor İl Müdürlüklerine bağlandığı için biraz yoğunlukları var. Bununla ilgili yazılar yazdılar. Biz yönetim olarak iç taraflardaki reklam afişleri, yedek kulübe afişlerini yaptık. Daha iyi soyunma odaları olması için el attık. Stadın yerinin değişmesi gibi bir çalışmalar var. Stadı dışarıya alıp daha modern ve uzun yıllar hizmet edebilecek bir stad yapılması konusu var. Şuanda seçim arifesindeyiz. Seçim sonrası bizde bakım onarım çalışmalarına hız vereceğiz.

-Azmihan Hocaya Ve Kaptanımız Özay’a Emekleri İçin Teşekkür Ediyoruz

Azmihan Hoca bu sene hoca kadromuzda olup emek vermiştir. Yeni gelen hoca ekibiyle kendisi çalışmak istememiştir. Biz kendisiyle devam etmek istedik ancak kendisi yeni gelen hocanın daha rahat çalışabilmesi için         istifa kararı almıştır. Biz kendisine vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Takım kaptanımız Özay, özel hayatıyla ilgili olan durumlardan dolayı ayrılmak istedi. Kendisinin vermiş olduğu özveri ve performans bizleri mutlu etmişti. Kendisinin vermiş olduğu emeklere teşekkür ederiz, daima kapımız açıktır. Kendisinin ayrılık talebine saygı duyduk ve ligin ikinci yarısında bizimle beraber olmayacaktır.

-Takıma Gerekli Transfer Takviyelerini Yapacağız

Hocamızın eksik gördüğü yerlerde bizde yönetim olarak imkanlar doğrultusunda yeni transferlerimizi ligin ilk yarısındaki maça yetiştirmeye çalışacağız. Bununla ilgili kadroda ufak çaplı kararlar alınacaktır. Takıma faydalı isimleri kulübümüze katmak istiyoruz. Birlik ve beraberliği devam ettirecek isimler üzerinde duracağız. Taraftarlarımızın takıma gerekli takviyeleri yapacağımıza dair şüphesi olmasın. Takımımıza fayda sağlayabilecek gerekli takviyeler için çalışıyoruz. Daha güzel ve daha iyi bir mücadele görmek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızı maçlarda gördükçe daha mutlu oluyor ve daha güçlü hissediyoruz. Başarı için de elimizden geleni yapacağız.

-Ünyeli İş Adamlarımızdan Daha Fazla Destek Bekliyoruz

Ünyeli iş adamlarımızın taraftarlarımız gibi biraz daha takıma sahip çıkmalarını temenni ediyoruz. Bizim ekmek yediğimiz yer Ünye ve bu anlamda Ünye 1957 Spor için yola çıktık. Yönetim kurulumuz ile birlikte herhangi bir gelirimiz olmadığı için belli bir yere kadar mücadele edebiliyoruz. Desteği olmadan gideri en çok olanlig Bal Ligi’dir. Bununla ilgili belediye başkanımız vermiş olduğu vaatlerin belli bir kısmını yerine getirdi, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ama Ünyeli iş adamlarımızdan daha fazla destek bekliyoruz. Onların daha fazla maddi desteğine ihtiyacımız var. Bir forma dahi satın almaları bizim bir eksiğimizi karşılamamıza katkı sağlayacaktır. Şimdiden destek olan olmayan herkese teşekkür ederim.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P