eskort samsun

ÜNYENETHABER

KURTULMUŞ TAM KADRO GELİYOR

KURTULMUŞ  TAM KADRO GELİYOR
11 Aralık 2015 - 1:36

tam-kadro-orduya-geliyorlarBaşbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş beraberinde AK Parti Milletvekilleri Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu ve Oktay Çanak ile birlikte Ordu’ya geliyor. Kurtulmuş ve Milletvekilleri törenle karşılanacak.

AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Zavalsız, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un  11 – 12 Aralık günleri Ordu’da yapacağı ziyaretin programının belli olduğunu söyledi.

Zavalsız’ın verdiği bilgiye göre, Kurtulmuş ve beraberindekiler sabah Samsun’a uçakla gelecek. Ordu-Samsun sınırı Akçay’da saat 09.30’da karşılama töreni yapılacak.

12.30’da Kumru İmam Hatip Lisesi Temel atma törenine, saat:14.30’da Fatsa Meslek edindirme kursu açılışı, saat:19.00’da Yerel TV’lerde Ortak canlı yayın olacak.

12 Aralık Cumartesi günü : saat:10.30’da İl Danışma Meclisi toplantısı

saat: 14.00’de Gülyalı Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu temel atma töreni

Saat 18.00’de Ordu Giresun Havaalanı’ndan İstanbul’a hareket.

 

AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanaı Faruk Zavalsız,”, Sayın Kurtulmuş seçimden sonra ilk defa Ordu’ya geliyor, biz AK PARTİ Ordu İl teşkilatı olarak görkemli bir törenle karşılamak istiyoruz ve hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz , bu sevincimize tüm Ordu’lu hemşerilerimizi de ortak etmek istiyoruz “dedi.dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-