eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE 6.HAMSİ ŞENLİĞİ YAPILDI

ÜNYE’DE 6.HAMSİ ŞENLİĞİ YAPILDI
11 Aralık 2015 - 1:35

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Hamsi Şenliği

BBVF

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Ünye Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen geleneksel hamsi şöleninde 500 kilo hamsi ızgara tüketildi.

 

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde hamsi Şenliğinin 6.’sı düzenlendi.  Katılımın yoğun olduğu şenlikte öğrenciler horonlar eşliğinde eğlenerek keyifli bir gün geçirdiler. Hamsi Şenliği ODÜ Rektörü Prof Dr. Tarık Yarılgaç, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Ünye İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan, Ünye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gökhan Coşkun, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Şenlikte yaptığı açıklamada, “Gençlerimize verecek olduğumuz değer, geleceğimize vermiş olduğumuz değerdir. Gençlerimiz için ne gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu tür etkinlikler kaynaşma açısından son derece önemli, emeği geçen Rektörümüze, dekanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç; “Bu yıl 6.’sını gerçekleştirdiğimiz Hamsi Şenliği, kültürler arası bir diyalog. Çünkü yabancı öğrencilerimiz ve 81 ilden öğrencilerimiz var. Birçok ilden hamsiyi görmemiş, tatmamış öğrencilerimiz var. Hani kahve bahane deriz ya, hamsi bahane burada maksat bir araya gelmek, bu birliktelikleri tazelemek. Herkese teşekkür ediyorum. Burada bir aile sıcaklığını hissettik. Ünye ilçemiz en kalabalık birimlerimizin olduğu ilçelerden bir tanesi. Böyle yakınlık görmek bizi de memnun ediyor” şeklinde konuştu

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-