eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akkuş Gençliği Sporla Buluşuyor

Akkuş Gençliği Sporla Buluşuyor
15 Aralık 2015 - 9:44

IMG_6900

Spor Salonu Tıklım Tıklım

Akkuş Belediyesi’nde göreve geldiği günden itibaren aldığı radikal kararlarla ilçede değişim başlatan Belediye Başkanı İsa Demirci belediyespor’u da faaliyete geçirmesiyle birlikte gençler spora yöneldi. Açılan birçok branşla küçükten büyüğe spor merakı olan gençler spor salonuna akın etti.

Sportif faaliyetlerin gelişmesi ve sporcuların önünün açılması için her türlü fedakarlığı yapan Başkan Demirci, Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ile birlikte kapalı spor salonunda açılan spor dallarındaki kurslarda çalışma yapan sporcuları ziyaret ettiler ve gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından gönderilen spor malzemelerini sporculara dağıttılar.

Dağıtım sırasında Kaymakam Atila ve Başkan Demirci boks hocası Can Koçak ile kısa birde boks antrenmanı yaptılar.

SALON SPORLARINA AĞIRLIK VERİYORUZ

Gönderilen malzemelerden dolayı Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e teşekkür eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizde açık alanda spor yapma imkanı olmadığından dolayı salon sporlarına ağırlık verdik. Belediyesporu faaliyete geçirerek güreş, voleybol, masa tenisi, badminton ve son olarak ta boks branşlarında faaliyetlere başladık. Bugünde il müdürlüğümüzün gönderdiği malzemeleri sporcu kardeşlerimize dağıtıyoruz. Gençlerimizin ilgi ve alakası gayet güzel buda bizi mutlu ediyor” dedi.

SALON İLK DEFA CANLILIĞINI HAD SAFHAYA ÇIKARTTI

2013 yılında akkuşta göreve başladığını ifade eden Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ise, “Göreve başladığım günden bugüne spor salonu ilk defa bu yıl canlılığını had safhaya çıkarttı. Salonda yapılan tadilat ve açılan kurslarla gençlerimiz sporla buluştu. Branşlar attıkça ilgide artmış oldu. Katkılarından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızın destekleriyle spor salonu ve sporcularımızda hakkını veriyor. Akkuş’ta daha güzel şeyler olacak” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-