eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN GÜLER’DEN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZLERİ MÜJDESİ

BAŞKAN GÜLER’DEN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZLERİ MÜJDESİ
23 Mart 2024 - 13:04

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tüm engel gruplarını kapsayacak şekilde etkin eğitimlerin ve terapi hizmetlerinin verileceği Engelsiz Yaşam Merkezleri Projesinin müjdesini verdi.

Başkan Güler çeşitli gruplarla ayrı ayrı programda bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Engelli Koordinasyon Merkezi Üyeleri ve Ordu Uğur Böceği Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Destekleme ve Dayanışma Derneği üyeleri ile düzenlenen programda bir araya geldi. Burada bireylerle birebir temas kuran Başkan Güler birlik ve beraberlik mesajı vererek dezavantajlı grupların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

“HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Gün sonu sosyal medya hesabından program ile alakalı paylaşımda bulunan Başkan Güler tüm engel gruplarını kapsayacak Engelsiz Yaşam Merkezleri Projesi’nin kamuoyuna duyurdu.

Başkan Güler paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu akşam hepsi birbirinden özel, hepsi birbirinden güzel arkadaşlarımızın misafiriydim.

Varlıkları ile evlerimizin bereket kaynağı olan başımızın tacı dezavantajlı kardeşlerimiz ile Ramazan’ın güzelliğine ortak olduk.

Bu vesile ile evlatlarımızın ve ailelerimizin karşılaştıkları zorlukları aşmalarını ve mevcut durumlarını iyileştirmeleri için ilçelerimize kazandıracağımız, tüm engel gruplarını kapsayacak şekilde etkin eğitimlerin ve terapi hizmetlerinin verileceği Engelsiz Yaşam Merkezleri’nin müjdesini vermek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Dün olduğu gibi, bugün ve her daim dezavantajlı kardeşlerimizin ve ailelerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-