eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fatih Portakal’dan: İşte Sürpriz İller

Fatih Portakal’dan: İşte Sürpriz İller
27 Mart 2024 - 12:50

Gazeteci Fatih Portakal, yerel seçimlere sadece dört gün kala, sürpriz sonuçlar beklediği illeri tek tek sıraladı. İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerdeki seçim yarışlarını da değerlendirerek, bazı illerin yönetiminin değişebileceğini öne sürdü.

Portakal, seçim gecesinin beklenmedik sonuçlara gebe olduğunu belirterek, izleyicilerini şaşırtacak tahminlerde bulundu. Özellikle Ankara’da Mansur Yavaş’ın farkla kazanabileceğini, İstanbul’da ise Ekrem İmamoğlu’nun psikolojik üstünlüğe sahip olduğunu vurguladı. Bursa, Manisa, Balıkesir, Edirne, Antalya ve Hatay gibi illerde de sürpriz sonuçlar beklediğini dile getirdi.

Fatih Portakal’ın yaptığı açıklamalar şöyle:

“MANSUR YAVAŞ’IN FARKLA KAZANACAĞI KONUŞULUYOR”

Ankara’daki yarış Mansur Yavaş’la Turgut bey arasında geçecek. Turgut bey konu açamadı. İlk başta koyun buduna kuzu buduna takılı kaldı. Ondan sonra iktidar bile para veremezken emekliye 5 bin TL dedi. Ardından da mal varlığında çok sıkıştı kaldı. Orada zaten toparlayamadı bir daha. Tabi sandık her şeyi değiştirir ama Mansur Yavaş’ın farkla kazanacağı bile konuşuluyor.

“PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK İMAMOĞLU’NDA”

İstanbul’da psikolojik üstünlüğün İmamoğlu’nda olduğunu düşünüyorum. İmamoğlu’nu önde gördükleri için 17 Bakanı da İstanbul’da sahaya sürdüler.

SÜRPRİZ OLABİLECEK İLLER

Sürpriz olabilecek yerler: Bursa ortada. Manisa diyorlar. Balıkesir, Edirne, Antalya, Hatay’da bir değişiklik olabileceği yani el değiştirebileceğini söylüyorlar.

SÜRPRİZE GEBE BİR SEÇİME GİDİYORUZ

Kastamonu, Niğde, Uşak… yanlış duymadınız. Hatta bugün konuştuğum bir arkadaş dedi ki çoklu adayların olduğu yerlerde sürpriz sonuçlar olabileceğini söyledi.. Çok sürprize gebe bir seçime doğru gidiyoruz.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-