eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU’DA SEÇİM ÖNCESİ KAOS YAŞATAN SÖZLER

ORDU’DA SEÇİM ÖNCESİ KAOS YAŞATAN SÖZLER
27 Mart 2024 - 13:47

Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Eski AK Parti Ulubey Belediye Başkan Yardımcısı ve Eski Ulubey ilçe başkanı Kemal Kahraman, muhalefet partili adaylara çirkin ifadelerde bulundu. Kahraman, muhalefetteki tüm adaylara gusülsüz yakıştırması yaptı.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti’nin Ulubey eski İlçe Başkanı Kemal Kahraman, muhalefet partili adaylara yönelik skandal bir açıklamada bulundu.

Muhalefete “Gusülsüz” Yakıştırması

Kemal Kahraman, Mehmet Yalçın’ın yayınladığı skandal mesajı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yapılan paylaşımda muhalefet partili adaylara “gusülsüz” şeklinde bir yakıştırma yaparak, onlara oy vermenin kişisel değerlerle bağdaşmayacağını ifade edildi.

Kahraman’ın onaylayıp paylaştığı mesajda şu ifadeler kullanıldı:

Skandal paylaşımda “Emekli maaşım az diye yüzüne abdest suyu değmemiş gusülsüzlere oy verecek kadar şerefsiz değilim elhamdülillah” ifadeleri kullanıldı.

TEPKİ ÇEKTİ

Kahraman’ın yaptığı paylaşım kamuoyu tarafından tepki çekti. Yerel seçimlere sadece birkaç gün kala yapılan bu açıklamalar, siyasi atmosferde gerilimi artırarak, seçim öncesi dönemi daha da hassas bir hale getirdi yorumlarına neden oldu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-