eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP’NİN, “TEŞKİLAT İFTAR BULUŞMASI” ŞÖLENE DÖNDÜ

MHP’NİN, “TEŞKİLAT İFTAR BULUŞMASI” ŞÖLENE DÖNDÜ
27 Mart 2024 - 15:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığının ve MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün tertiplediği, “Teşkilat İftar Buluşması” programı yoğun katılım nedeniyle adeta şölene dönüştü.

İftar programının ardından geceyi de dolu dolu geçiren MHP’nin Altınordu’da yaşayan Gölköylülerle Buluşma Programı da nefesleri kesti. Programa sık sık atılan, “Gölköy Ovası, Bozkurt Yuvası” sloganı ise damga vurdu.

“TÜM ÜLKÜDAŞLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Teşkilat İftar Buluşması Programında konuşma yapan Milletvekili Şanlıtürk, “Partimizin MYK Üyesi ve Samsun Milletvekilimiz İlyas Topsakal, MYK Üyemiz Mustafa Çavuş, Ak Parti Ordu Milletvekillerimiz Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Ak Parti İl Başkanı Selman Altaş, İl Kadın Kolları Başkanımız İrem Gürsoy Yıldız, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, partimizin ilçe başkanları, belediye başkanlarımız, teşkilat üyelerimiz ve STK temsilcilerimiz ile birlikte; Partimizin “Teşkilat İftar Buluşması”na katılarak oruçlarımızı hep birlikte açtık. Büyük İftar Buluşmamıza katılan tüm ülküdaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“BU SEÇİM AYNI ZAMANDA MHP’NİN DE SEÇİMİDİR”

Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Pazar günü yapacağımız seçimler bizim için çok önemlidir. Bu seçimler aynı zamanda MHP’nin ve ülkücü camiamızın seçimidir. Dolayısıyla Büyükşehirde adayımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve 19 ilçede ki bütün adaylarımıza büyük bir şekilde destek vermemiz gerekiyor. Görüyorum ki, sizlerde bu desteğe şimdiden hazırsınız. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Yürekten inanıyorum ki, Cumhur İttifakı Ordu’da kesinlikle 20’de 20 yapacaktır” diye konuştu.

“GÖLKÖY OVASI, BOZKURT YUVASI”

Coşkunun ve heyecanın tavan yaptığı MHP’nin Altınordu Gölköylüler Buluşmasına ise atılan sloganlar damgasını vurdu. Gölköy’lü vatandaşların, “Gölköy Ovası, Bozkurt Yuvası” attıkları sloganlar, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Verilen desteğe memnuniyetini dile getiren Milletvekili Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada ise; “AK Parti Ordu Milletvekillerimiz  Mahmut Özer,  İbrahim Ufuk Kaynak,  Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy Belediye Başkanımız Fikri Uludağ, İl Başkanımız  Mehmet Özçelik, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Altınordu İlçe Başkanımız Dinçer Kurucu, Gölköy İlçe Başkanımız Ali Mert ve Ak Parti Gölköy İlçe Başkanı  Süleyman Erkoç ile birlikte; deyim yerindeyse iğne atsan yere düşmez bir kalabalık hemşehrilerimizle Altınordu ilçesinde Gölköylüler Buluşması’na katıldık.

Salonlara sığmayan coşku ve enerjisiyle buluşmaya katılan tüm Gölköy’lü hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Gölköy kararını vermiş. Ordu kararını vermiş” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-