eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti
27 Mart 2024 - 15:30

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere yaptığı ziyaretler çerçevesinde bugün de 3 ihtiyaç sahibi aile ile 1 şehit ailesini ziyaret etti.

Vali Muammer Erol, beraberinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ve Müdür Yardımcısı Gülhatun Şanlı Özkan ile birlikte ilk olarak Şirinevler mahallesinde 3 çocuğu ile ikamet eden Derya Yıldırım’ı ziyaret etti. Ailenin durumunu yerinde inceleyen Vali Erol, ailenin taleplerini dinledi.

Bir sonraki ziyaretini ihtiyaç sahibi 6 çocuklu Öztürk ailesine gerçekleştiren Vali Muammer Erol, baba Ekrem Öztürk’ten ailenin ekonomik durumu hakkında bilgi alarak, aileyle yakından ilgilendi.

Vali Muammer Erol, ihtiyaç sahibi aile ziyaretlerinin sonuncusunu Bahçelievler mahallesinde 2 çocuğu ile ikamet eden Kader Temel’e gerçekleştirdi.

Ailenin durumunu yakından gören Vali Muammer Erol, Kader Temel’e bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Ziyaret edilen aileler ile yakından ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Erol, kendisine iletilen talep ve ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kurum yöneticilerine talimat verdi.

Şehidimizin Baba Ocağına Ziyaret

Vali Muammer Erol, hane ziyaretleri kapsamında İstanbul Florya’da şüpheli bir şahsı takip sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Tarkan Biber’in Bahçelievler mahallesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti.

Şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Erol, anne Sema Biber’in sağlık durumu hakkında bilgi alarak, hal ve hatırını sordu.

Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren aileler, “Allah sizlerden razı olsun. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-