eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILMAZ, ”HÜSEYİN TAVLI’YLA ÇALIŞIRIM”

YILMAZ, ”HÜSEYİN TAVLI’YLA ÇALIŞIRIM”
28 Mart 2024 - 3:40

İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz Ünye’de gazetecilerle bir araya geldi.

Ünyeli gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu.”HİLMİ BEYE OY VERMEYEN BANA OY VERMESİN” diyen Ak Parti Aybastı Belediye Başkan Adayı İzzet Gündoğar’ı hedef aldı.”BAZI ARKADAŞLAR AYAĞINA KURŞUN SIKIYOR”dedi.

YILMAZ”YALAN BEYANLAR”

Büyükşehir’in İstanbul’dan yöneltildiğini söyleyen Yılmaz, ‘’ben madem suçluyum, madem yalan dolan var, neden bunca yıl beklediniz. Seçime son 3 gün kala mı iftira beyanlarda bulunuyorsunuz. Bu beyanlar  yalandır’’Dedi.

ÇAKIR,”SANDIK BİRİNCİ ÇIKACAKSINIZ GİBİ”

Programa katılan Karadeniz Radyo Televizyon Ve Gazeteciler Dernek Başkanı Aynı Zamanda Çakır Medya İmtiyaz Sahibi Cihan Çakır başkana hitaben  aşağıdaki soruyu sordu.

-Ünyeli olarak sizin görev yaptığınız dönem ve  şu anki dönemle ilgili değerlendirmeyi rahatlıkla yapabiliyoruz. Sizin   için Ünye düşmanı karalaması yapanlar ile bugün her fırsatta Ben Ünyeliyim diyen bir Belediye Başkanı arasındaki fark yapılan hizmetlerle ortaya çıkıyor.

Siz şu andaki Ünyeliyim diyen Belediye başkanından daha fazla hizmet yaptığınızı kamuoyu kabul ediyor.

Seçime 3 gün kaldı anketler büyükşehir belediye başkanlığı için sizi 5 puan önde gösteriyor ve büyük ihtimalle seçimlerde sandıktan birinci çıkacaksınız.

Siz Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanırken yol arkadaşınız olan Ünye belediye başkan adayı Ahmet Arpacıoğlu’nun da kazanmasını istemeniz normal.

Lakin sizin Büyükşehir Belediyesini kazandınız yerde Ünye belediye Başkanlığını başka bir parti kazanırsa  Ünye’ye bakış açınızda ve hizmet anlayışınızda farklı düşüncelere girer misiniz? Ünye’ye ve aynı durumdaki ilçelere ayrımcılık yapar mısınız? Yoksa eşit şekilde hizmet eder misiniz?

 

ÇAKIR”GÜLER 3 YIL ÜNYE’Yİ CEZALANDIRDI”

Bunu sormamın nedeni aynı partiden olmalarına rağmen Hilmi Bey’in, Hüseyin Tavlı beye anlamsız bir tavır olarak 3 yıl boyunca Ünye’ye hizmet yapmayarak  cezalandırdığını kamuoyu biliyor.

Aynı partililer ihtirasları uğruna böyle bir tutum sergilediklerine göre, ayrı partilerin başkanlarından da böyle bekler olduk. Bu konuda düşünceniz nedir?

 

 

Cihan Çakır’ın sorusuna cevap veren iyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz,’’ Ben Ahmet Arpacıoğlu döneminde milletvekilliydim. Sayın Hüseyin Tavlı ile de mecliste çalıştım.

YILMAZ,”BEN OLMASAM TAVLI YOKTU”

Buradan Hüseyin Tavlı Bey’e sesleniyorum yatsın kalksın bana dua etsin. Ben aday olmasaydım kendisi aday gösterilmeyecekti .Dolayısıyla bana teşekkür ve şükran borcu var.

 

Benim aday olmamdan sonra sadece Ünye’de değil 6-7 ilçede değiştirilmesi düşünen mevcut adaylarla devam ettiler.

Sorunuza gelince, Hüseyin Tavlı’yı tanırım severim, kendisi de beni sever.

Ahmet Arpacıoğlu bizim abimizdir. Ünye belediye başkanlığı dönemlerinde çok güzel hizmetleri oldu.

YILMAZ, ”BAZI ARKADAŞLAR AYAĞINA KURŞUN SIKIYOR?

Büyükşehir seçimlerinde lokomotif Büyükşehir Belediyemizdir. Dikkat edin bazı Belediyelerde belediye başkanlarımız der ki , büyükşehir Başkanına oy vermezseniz bana da oy vermeyin. Ben bunu 2014 yılında yaptım .Bunu Büyükşehir Belediye Başkanı söyleyebilir . Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanı seçiminde lokomotiftir. Ilçe başkanı da yasa gereği vagonudur. Onları aşağılamak için söylemiyorum.

İlçe belediye başkanı Büyükşehir’e oy vermiyorsanız bana da vermeyin senaryosu üzerine giderse O  ayağı tamamen eksik bırakmış olur. Siyaseten kendi ayağına Kurşun sıkışmış gibi olur.

Bu O sözleri söyleyen arkadaşlarımıza mesajımızdır.

YILMAZ,”PARTİ FARKETMEZ ADİL OLURUZ”

Sonuç ne olursa olsun seçilen mevcut arkadaşlara adil  olacağımız kesindir bunu kendisi de bilir.

Mesai arkadaşımız tabii ki Ahmet Arpacıoğlu olduğunda daha mutlu çalışırız.Milletimiz hangi kararı verirse versin biz sonuna kadar o başkanla çalışırız.Hiç bir ön yargımızda, şartımız olmaz.O arkadaşlarımıza üzerimize düşüren misyon neyse gereğini yaparız .’’Dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-