eskort samsun

ÜNYENETHABER

DEVECİK MAHALLESİ’NDE OSMAN KAYGI SESLERİ

DEVECİK MAHALLESİ’NDE OSMAN KAYGI SESLERİ
29 Mart 2024 - 15:06

İkizce’nin sevilen isimlerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Belediye Başkan adayı Osman Kaygı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kaygı, Devecik Mahallesi’nde gerçekleştirdiği etkinlikle mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaygı, iftar programında vatandaşlarla birlikte bir araya gelerek gündeme ilişkin konuları konuşma fırsatı buldu. İftar masasında samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, mahalle sakinleri Kaygı’ya yönelik projelerini ve beklentilerini paylaştı.

Kaygı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunarken, İkizce’nin geleceği için birlikte çalışma sözü verdi. Mahalle sakinleri ise Kaygı’nın yakın ilgisi ve samimiyeti karşısında memnuniyetlerini dile getirdiler.

Seçim sürecinde halkla doğrudan teması önemseyen Osman Kaygı, Devecik Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar etkinliğiyle seçmenlerle daha yakın bir ilişki kurduğunu ifade etti. Kaygı, “Bu akşam, İftarda Devecikli kardeşlerimizle birlikte olduk .Göstermiş oldukları misafirperverlik tevazu ve samimiyet için her kardeşimize ayrı ayrı şükranlarımı arz ederim ..Siz varsanız  biz varız ..İyi ki de varsınız.. Selam ve dua ile sağlıklı mutlu bereketli günleriniz olsun inşallah..” ifadelerini kullandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-