eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAYRAMCA’DA BAŞKAN TAVLI COŞKUSU

BAYRAMCA’DA BAŞKAN TAVLI COŞKUSU
29 Mart 2024 - 14:18

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Bayramca Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Tavlı’yı bağrına basan mahalle sakinleri 31 Mart’ta destek sözü verdi. Başkan Tavlı Bayramca ve İpekyolu Mahallelerinin doğalgazla buluştuğunu belirterek önümüzdeki dönemde alt yapı ve yolların da yenileneceği sözünü verdi. Başkan Tavlı ayrıca yol yapım çalışmalarının ardından mahallenin semt pazarına da kavuşacağı müjdesini verdi.

5 yıldır yürüttüğü belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Ünye’nin kronik sorunu haline gelen yatırımların da hayata geçmesini sağlayan Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı iki dönem Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Tavlı mahallelere yaptığı ziyaretlerle de sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretiyor.

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Başkan Tavlı Bayramca Mahallesi’ne yaptığı ziyarette coşkuyla karşılandı. Bayramca ve İpekyolu Mahalle sakinlerinin sevgi seli ile karşılanan Başkan Tavlı mahallede yapılan hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için destek istedi.

Başkan Tavlı, “Yıllardır Yapmaya Cesaret Edilmemiş Tüm Meseleleri Çözüme Kavuşturduk”

Ünye’nin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını bir bir çözdüklerini ifade eden Başkan Tavlı, “Sizler bizlere, Cumhurbaşkanımıza davamıza sahip çıktığınız müddetçe gecemizi gündüzümüze katarak sizlerin hizmetkarı olarak hizmetlerle mahallemizi buluşturmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. OSB, Liman, Ünye-Akkuş yolu, kültür merkezi, doğalgaz, alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla yıllardır cesaret edilmemiş ve dokunulmamış tüm meseleleri çözüme kavuşturduk. Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, TBMM Başkanımız, Bakanımız ve milletvekillerimizin destekleriyle ve bizlerin gayretiyle bu memlekete daha nice hizmetler kazandıracağız” dedi.

Başkan Tavlı, “Bayramca’da Pazar Yeniden Kurulacak”

Bayramca ve İpekyolu mahallelerinin doğalgazla buluşmasının ardından cadde ve sokakların yenileceğini belirten Başkan Tavlı şöyle konuştu; “Bayramca ve İpekyolu mahallemiz 2023’ün sonu itibariyle doğalgazla buluşturuldu. Size samimiyetle söylüyorum. 1,5 yıl içinde diğer mahalleler gibi cadde ve sokakları alt yapı ve üst yapısıyla yenilenerek pırıl pırıl olacaktır. Ayrıca Bayramca mahallemizde bu çalışmaların ardından Pazar kurulması için çalışma yapacağız. Beklediğiniz pazaryerine Allah’ın izni ile sizi kavuşturacağız. Cumhurbaşkanımızın hizmet eri, sizlerin hizmetkarı Hüseyin Tavlı inşallah pazarı buraya getirecektir. Ordu’da Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye’de şahsımla beraber sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu da yaptıkları konuşmalarda Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Başkan Tavlı daha sonra esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-