eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Modanın Yeni Adresi: Hermes Boutique

Ünye’de Modanın Yeni Adresi: Hermes Boutique
29 Mart 2024 - 16:20

Ünye’nin kadın giyim ve takı alanında yeni bir soluk getiren Hermes Boutique, kapılarını Ünye Bedesten İş Merkezi’nde açtı. Kadın giyim, takı ve çanta alanlarında özgün seçenekler sunan mağaza, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın katılımıyla gerçekleşen görkemli bir açılışla vatandaşların hizmetine girdi.

Açılış töreni, bölgenin önde gelen isimlerini, iş dünyasının temsilcilerini ve moda tutkunlarını bir araya getirdi. Hermes Boutique’un şık vitrinleri, mağazanın sunduğu geniş ürün yelpazesi ve zarif tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’nin ticari hayatına katkı sağlayacak bu tür girişimleri desteklemek bizim için son derece önemli. Şehirdeki hanım kardeşlerimizin ilçemiz dışında başka bir yerden ihtiyaçlarını sizler sayesinde gidermeyecekler. Hermes Boutique’un açılışında bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum ve işletme sahibi Özlem Uğurlu’ya başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Mağazanın sahibi Özlem Uğurlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Hermes Boutique olarak, müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmak ve onlara unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşatmak için buradayız. Ünye’de böylesine güzel bir mekânda açılmış olmaktan dolayı çok mutluyuz ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın bizimle olması da bizim için ayrı bir onur oldu. Mağazamızda kadın giyim, takı ve çanta modellerimiz mevcuttur. Herkesi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-