eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vekillerden Yunus Emre Külliyesine Destek

Vekillerden Yunus Emre Külliyesine Destek
18 Aralık 2015 - 2:04

 999Ünye Yunus Emre Külliyesi Koruma Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Yaşar Argan Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 26. Dönem Ordu Milletvekillerini ziyarete bulundu ve görevlerinde başarılar diledi.

Ünye Yunus Emre Külliyesi Koruma Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Yaşar Argan Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 26. Dönem Ak Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu ve CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’u ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili Ünye Yunus Emre Külliyesi Koruma Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Yaşar Argan, şunları söyledi; “Ordu Milletvekillerimizi ziyaret ederek  kendilerine kutsal görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunduk.Vekillerimize Yunus Emre Kitabımı takdim ettim.Hayırlı olsun ziyaretine  vesile ile Yunus Emre Külliyesi ile ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında kendileri ile fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Milletvekillerimiz Yunus Emre Külliyesi ve diğer çalışmalarda bizlere destek olacaklarını belirttiler. Bende Sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-