eskort samsun

ÜNYENETHABER

MUHTARLAR DERNEK BİNASI İÇİN YER ARIYOR

MUHTARLAR DERNEK BİNASI İÇİN YER ARIYOR
19 Aralık 2015 - 13:26

VVVÜnye Muhtarlar Derneği tarafından 18 Aralık 2015 Cuma Akşamı Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Muhtarlar İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıda muhtarların sıkıntıları dinlendi ve 23 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da Ziraat Odası’na yapılacak olan Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimleri için aday olacaklar belirlendi.  

Dernek Binası İçin Uygun Bir Yer Bulamazsa Kiraya Çıkılacak

Toplantıda konuşan Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, şunları söyledi; “Bu akşam bazı sıkıntıları dile getireceğiz. Varsa sizin de sıkıntılarını dinleyeceğiz. Bu akşam burada bir aile olduğumuzu perçinleyelim. 2015 yılına girdiğimizde farklı ortamlar oluştu. Seçimler, fındık ve ramazan geldi. Yönetim olarak hep toplanalım diye düşündük. Ama önümüze farklı günler geldiği için kusura bakmayın bu biraz gecikmiş bir toplantı oldu. Geciktiğimiz için hepinizden özür diliyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel günlerde hep beraber oluruz. Sivil toplum örgütleri o kurumun üyelerini bir arada toplanmanız bir vesilesidir.

Biliyorsunuz derneğimizin bir merkez odası bir de lokali var. Şuan derneğimizin olduğu alan kentsel dönüşüme tabi olduğu için bu derneği dağıtman yeni bir yer arayışındayız. Belediye başkanımız ile bu konuyu görüştük. Uygun bir yer bulursanız size kalıcı bir yer yaparız dedi ama çevrenizde merkezde dernek binası yapılacak uygun bir yer varsa görüşelim ve oraya kalıcı bir dernek binası yaptıralım. Bulamazsak ilerleyen zamanda kiraya çıkmak zorunda kalacağız. Zorunlu olarak bir yer değiştirmek durumunda kalırsak bunun için de belirli bir miktar paraya gerek olacak. O yüzden dernekteki parayı lüzumsuz yere harcamak istemiyorum”dedi.

Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimleri’ne aday isimler belirlendi

Ekici’nin konuşmasının ardından 23 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da Ziraat Odası’na yapılacak olan Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimleri’ne aday olmak isteyen kişiler belirlendi. Yapılacak olan seçimde aday olan kişiler ise şunlar;  Seyhan İhtiyar Ortayılmazlar Mahalle Muhtarı, Mustafa Öztürk Yaycı Mahalle Muhtarı, Fahri Sobi Keşköy Mahalle Muhtarı, Üzeyir Nazlı Kaledibi Mahalle Muhtarı, Mehmet Güdek Çınarlık Mahalle Muhtarı, Cengiz Bahçe Bayramca Mahalle Muhtarı ve Mustafa Yazıcı Hanyanı Mahalle Muhtarı

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-