eskort samsun

ÜNYENETHABER

Su İndirimi İçin OSKİ’ye Başvuruda Bulunun

Su İndirimi İçin OSKİ’ye Başvuruda Bulunun
06 Mayıs 2024 - 9:09

Karamustafaoğlu: Yüzde 50 Su İndirimi İçin OSKİ’ye Başvuruda Bulunun
CHP Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karamustafaoğlu, emeklilerin yüzde 50 su indiriminden faydalanabilmesi için OSKİ’ye başvurması gerektiğini öğrendiklerini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in seçim öncesi suda herkese yüzde 25 indirim ile emeklilere yüzde 50 indirim vaadini yakından takip ettiklerini belirten CHP Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Karamustafaoğlu, “Bu konu diğer seçim öncesinde Orduluya verilen vaatler gibi gündemimizde. Konuyla yakından ilgileniyoruz ve takip ediyoruz. Geçen hafta OSKİ ile yaptığımız görüşmede yüzde 25 indirimin tüm faturalara otomatik olarak uygulandığı ifade edildi.

Karamustafaoğlu: Yüzde 50 Su İndirimi İçin OSKİ’ye Başvuruda Bulunun
OSKİ’YE BAŞVURUDA BULUNUN
Yüzde 50 indimi konusu ile ilgili de tarafımıza şu bilgi verildi. OSKİ’nin elinde kimin emekli olduğuna dair bilgi olmadığı için yüzde 50 indirim otomatik olarak hayata geçirilmemiş. OSKİ bu indirimin uygulanabilmesi için kendilerine başvuruda bulunması gerektiğini belirtti. Bu konuda OSKİ’nin gerekçelerini haklı bulduk. Buradan da Ordululara hem bilgilendirmede hem de uyarıda bulunuyoruz. Şartlarımız tutuyorsa su faturasında yüzde 50 indirimden yararlanmak için OSKİ’ye başvuruda bulunabilirsiniz.“

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-