eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Ergün ”Bütün Çabamız Halkımız İçin”

Başkan Ergün ”Bütün Çabamız Halkımız İçin”
22 Aralık 2015 - 0:12

lll

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hızla gelişen teknolojiye uyumlu olarak vatandaşlarımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için Ordu Devlet Hastanesi ve Ünye Devlet Hastanesinde MR (Manyetik Rezonans) ünitelerini hizmete açtı.

 Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı 21 Aralık 2015 Pazartesi günü Ünye Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette Ak Parti İlçe Teşkilatı Ünye Devlet Hastanesinde faaliyete giren MR cihazını yerinde inceledi.  

 

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası  Ak Parti İlçe Başkanı Ünye Devlet Hastanesinde faaliyete giren MR cihazını yerinde inceledi ve gazetemize açıklamalarda bulundu.

Başkan Ergün bir açıklama yaparak;”Ünye Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle birlikte eksikliği hissedilen birimlerde bir bir yeniden faaliyete geçmekte. 2 yıldır MR hizmetlerinin verilemediği ve hastaların Ordu ve çevre illere yönlendirildiği Hastanemizde MR Ünitesi tam teşekküllü olarak hizmet vermeye başladı. Phılıps Marka 8 kanal 1.5 telra MR cihazı, hastaların Mr çekimi yapılırken rahatsız olmaması için kulaklıklı ve müzik sistemli özelliği ile bölge insanımızın hizmetine girdi.

Başkan Ergün; Günde yaklaşık 120 hastanın faydalandığı MR Ünitesi 24 saat üzerinden hizmet veriyor ve MR işlemleri 24 saat içinde gerçekleştiriliyor. MR çekimlerinin Hastalara randevu vermeden gerçekleştirilmesi hasta ve yakınlarındaki  memnuniyetin artmasının tepkileri bizlere kadar geliyor.

Hastanemizde, Raporlu istenen MR’lar ise 4 gün içinde sonuçlandırılarak CD ile birlikte hastalara teslim ediliyor. Ünye Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan MR Ünitesi şu an bölgede tek MR olma özelliğine sahip ve Ünye ile birlikte Fatsa ilçemiz ve çevre ilçelerle yaklaşık 400 binin üzerinde insanımıza hizmet vermektedir.

Başkan Ergün ayrıca son atamalarda iki tane daha dahiliye uzmanımızı hastanemize kazandırdık. İnşallah bir sonraki atamalarda da ihtiyaç duyulan hekimlerimizi hastanemize kazandıracağız. Ben tüm bu hizmetleri takip ederken bizlerden desteğini esirgemeyen Başbakan Yardımcımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum dedi.

2 YIL SONRA MR SIKINTISI BİTTİ

Ziyarette Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yılmaz, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni faaliyete giren MR cihazı hakkında bilgiler verdi. Daha sonra gazetemize açıklamada bulunan Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yılmaz şunları söyledi; “Yeni Ünye Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle eksikliği hissedilen birimlerde bir bir yeniden faaliyete geçiyor. Yaklaşık 2 yıldır MR hizmetlerinin verilemediği ve hastaların Ordu ve çevre illere yönlendirildiği Ünye Devlet Hastanesi’nde MR Ünitesi tam teşekküllü hizmet vermeye başladı. Phılıps marka 8 kanal 1.5 telra MR cihazı, hastaların MR çekimi yapılırken rahatsız olmaması için kulaklıklı ve müzik sistemli özelliği ile bölge insanımızın faaliyetine girdi. Günde yaklaşık 120 hastanın faydalandığı MR Ünitesi 24 saat üzerinden hizmet veriyor ve MR istemleri 24 saat içine gerçekleştiriliyor”dedi.

Hasta ve Yakınları Randevu Verilmeden Gerçekleştirilen MR Çekimlerinden Memnun  

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yılmaz, sözlerini şöyle noktaladı; “MR çekimlerinin hastalara randevu vermeden gerçekleştirilmesi hasta ve yakınlarında memnuniyet yarattı. Raporlu istenen MR’lar ise 4 gün içinde sonuçlandırılarak CD ile birlikte teslim ediliyor. Ünye Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan MR Ünitesi şuan bölgede tek MR olma özelliğine sahip ve Ünye ile birlikte Fatsa ilçemiz ve çevre ilçelerle yaklaşık 400 binin üzerinde insanımıza hizmet vermektedir”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-