eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şefler Geleceğin Şefleri İle Buluştu

Şefler Geleceğin Şefleri İle Buluştu
04 Ocak 2016 - 0:01

VİDEO HABER

vd

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri Restaurant Şefi Uğur Çayır,  Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği(ORAPAD) İl Başkanı ve Atatürk Parkı Restaurant Mutfak Şefi Hasan Emence, Hami Yıldız, Özcan Keskin ve Erol Yağlı Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölümü okuyan öğrencilerine kendi deneyimlerini ve bilgilerini uygulamalı olarak göstererek, öğrencilere de yeteneklerini sergileme fırsatı verdiler.    

Turuzim Otelcilik Lisesi’nin düzenlemiş olduğu konferansa; Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği yönetim kurulu başkanı (Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri Aşçıbaşı) Hasan Emence, Özcan Keskin, Erol Yağlı ve Hami Yıldız şeflerin katılımıyla sanatsal mutfağın yürekli elleri bir araya gelerek, eğitime destek projelerinde bir adım daha attı. Sosyal Tesisler Restoran Şefi Uğur Çayır’a lojistik desteğinden dolayı teşekkür ederiz.

Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölüm Şefi Orhan AYDOĞAN, bu konu ile ilgili gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“Bu meslek liselerinin amacı turizm sektörüne kalifiye eleman yetiştirmektir. Bu nedenle turizm sektöründe alanında uzman kişilerle öğrencilerin bir araya gelmesi, turizm sektörünün okuldan beklentilerini, okulun turizm sektöründen beklentilerini ortaya koyarak turizm sektörüne katkı sağlayacaktır. Bu amaçla okulumuza davet edilen ve bizleri kırmayıp zaman ayıran Belediye sosyal tesisleri Atatürk Parkı Restaurant Şefi Uğur Çayır, Atatürk Parkı Restaurant Mutfak Şeflerinden Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği(ORAPAD) İl Başkanı Hasan Emence, Hami YILDIZ, Özcan KESKİN ve Erol YAĞLI deneyimlerini ve bilgilerini uygulamalı olarak öğrencilerimizle paylaştı.

Ayrıca öğrencilerimiz de yeteneklerini sergileme fırsatı bulmuştur. Turizm sektörü her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Bu yeniliklere uyum sağlamak, bilgi ve becerilerini geliştirmek için sektör ve okullar iç içe olmalıdır. Bu nedenle sektörle olan işbirliği ve çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-