eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyespor, Hazırlık Maçında Akyazıspor’u mağlup etti!

Ünyespor, Hazırlık Maçında Akyazıspor’u mağlup etti!
editor( unyenethaber@hotmail.com )
06 Ocak 2015 - 3:50

Yeşil-beyazlılar müsabakayı 2-1 kazandı.

0401201502uny

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Ünyespor hazırlık maçında Ordu 1. Amatör Lig B Grubu ekiplerinden Akyazıspor ile karşı karşıya geldi. Genç futbolcularından ağırlıklı kadrosu ile sahada mücadele eden yeşil-beyazlılar müsabakayı 2-1 kazandı.

 

Ligin ikinci yarısına Ünye’de hazırlanan Ünyespor hazırlık karşılaşmaları oynayarak temposunu artırmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar Pazar günü Ordu 1. Amatör Lig B Grubu ekiplerinden Akyazı Gençlikspor ile Ünye’de karşı karşıya geldi. Cevizdere Sentetik Sahada oynanan karşılaşmaya Ünyespor kalede Muhammed Ali Cerrahoğlu, savunmada Emre, Yunus Emre, İlkay, Taner, orta alanda İbrahim Karayiğit, Arcan, İsmail Karayiğit, Onur, ileri uçta Abdülkadir ve Anıl on biri ile sahaya çıktı.

Ünyespor’un ayağa paslarla oyun kurma çabası karşısında konuk Akyazıspor kazandığı topları çabuk ve uzun kullanarak pozisyon aradığı maçta ilk yarım saat karşılıklı ataklarla geçildi. Karşılaşmanın 38. Dakikasında ani gelişen Akyazıspor atağında Ünyespor savunmasında kademe hatasını affetmeyen Ogün yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole karşılık vermekte gecikmeyen Ünyespor 40. Dakikada gelişen atağında topla buluşan Kaptan İbrahim ceza sahası dışından yaptığı klas vuruş filelere gitti. Bu golle skora denge geldi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıdaki kadrosunu büyük oranda değiştirerek sahaya çıkan Ünyespor daha ofansif bir görüntü çizmeye ve oyunu rakip yarı alanda oynayan taraf oldu. Yeşil-beyazlılar ikinci yarıda Tanzer Kargoğlu, Özay Günay, Selçuk İlkan Yanık, Emrullah Gümüş, Atakan Koç, Adnan Dönmez, İbrahim Karayiğti, İsmail Karayiğit, Oğuzcan Alkan, Anıl Kalaycı kadrosu ile mücadele etti. Daha ofansif bir futbol ortaya koyan ve Akyazıspor yarı alanında top çeviren yeşil-beyazlılar maçın 76. Dakikasında Oğuzcan’ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşla 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda farkı artıracak pozisyonları bulan Ünyespor bu fırsatları değerlendiremeyince maçı 2-1 kazandı.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P