eskort samsun

ÜNYENETHABER

Öğrencilerin İsteği Yerine Getirildi

Öğrencilerin İsteği Yerine Getirildi
08 Ocak 2015 - 10:53

“Kariyer Sohbetleri

vali

 

Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun katılımıyla, 2 Aralık 2014 tarihinde Ordu Kredi Yurtlar Kurumunda düzenlenen “Kariyer Sohbetleri”,  5 Aralık 2014 tarihinde Ordu Üniversitesinde düzenlenen “Kampus Söyleşi Günleri” etkinliklerinde, öğrenciler tarafından dile getirilen sorun ve isteklerden olan sınav dönemlerinde sefer ve araç sayısının artırılması ile dolmuş ücretlerinde indirim yapılması talebi yerine getirildi.

 Ordu Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerle çeşitli etkinliklerde bir araya gelen Vali İrfan BALKANLIOĞLU, öğrencilerle tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunmuş ve onların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinlemişti.

Düzenlenen etkinliklerde öğrenciler tarafından dile getirilen sorunları ve istekleri tek tek not alan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, öğrencilerin dile getirdiği sorunların giderilmesi ve taleplerinin de yerine getirilmesi yönünde ilgili kurum, kuruluş ve meslek kuruluşlarıyla temaslarda bulundu.

Öğrencilerin, sınav dönemlerinde sefer ve araç sayısının artırılması ile 1,60 TL olan öğrenci dolmuş ücretinin 1,50 TL’ye indirilmesi talebiyle ilgili Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileriyle temasta bulunan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, öğrencilerin isteğinin yerine getirilmesini sağladı.

Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ordu Valiliği’ne gönderdiği bir yazıda; şehir merkezi ile Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi arasında çalışan dolmuşların sınav dönemlerinde sefer ve araç sayısının artırılacağını, ayrıca öğrenci dolmuş ücretlerinin yeni bir fiyat tarifesi alana kadar 1,50 TL olarak uygulanacağını bildirdi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-