eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

REİS SPORA BAŞKAN SÖĞÜT’TEN DESTEK SÖZÜ

REİS SPORA BAŞKAN SÖĞÜT’TEN DESTEK SÖZÜ
16 Mart 2016 - 0:40

10271607_194207710952550_4755958300336335253_n

Ünye’de 1990 yılında kurulan Reis Spor Kulübü, kurulduktan sonra taekwondo dalında Ünye’de faaliyetlerini sürdürüyor. Son üç yıldır il ve ilçelerde salon açmaya başlayan Reis Spor Kulübü 5. Şubesini İkizce’de açtı. Açılan şubeyi İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt ve Halk Eğitim Müdürü Murat Parlak ziyaret etti.

Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, yapmış olduğu açıklamada İkizce’ye açtıkları salon hakkında şunları söyledi; “Bilindiği gibi kulübümüz 1990 yılında kurulduktan sonra taekwondo dalında Ünye’de faaliyetlerini sürdürmektedir. Bunun akabinde son 3 yıldır il ve ilçelerimizde de salon açmaya başladık. Reis Spor Kulübü olarak İkizce ilçemize 5. Şubemizi açtık. İkizce’ deki spor kompleksimizde şuan 40 civarında sporcularımız var. Şuan orada 2 tane Merkez ortaokulunun altında kurs açtık. Bizleri buradaki faaliyetlere getirip götüren özellikle Halk Eğitim Müdürü Murat Parlak Beye, İkizce Belediye Başkanımız Bahri Söğüt’e, İl Spor Müdürümüz Mustafa Genç Beye1914605_964274653662582_1476687868244002603_n teşekkür ediyoruz. Bu sporu merkezde yapmayı herkes ister. Ama yukarıdaki ilçelerimizdeki sporcularımızda sosyal aktivite ve yarışmalara getiriyoruz. Bizler zaten Ünye’deki salonumuzda derece yapan sporculara baktığımız zaman, %70’i üst kesimlerden gelen sporcularımızdan dereceler alıyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, şöyle konuştu; “Biz ilçemizde sporun gelişmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda ilçemizde Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ile yapmış olduğumuz görüşmeler çerçevesinde ilçemizde çeşitli branşlarda şubemizi açmış bulunuyoruz. Açılan bu şubenin malzemelerini belediye olarak biz karşılıyoruz. İlçemizde bu spor branşlarının gelişmesi için çaba gösteren Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette konuşan İkizce Halk Eğitim Müdürü Murat Parlak ise şunları söyledi; “İlçemize gelerek çeşitli branşlarda şube açan Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan’a teşekkür ediyorum. Bu kasamda bizde sporcuları çalıştırması için öğretmenleri ayarlayacağız. Bu tür faaliyetleri yaparak çocukları kötü alışkanlıklardan kurtardıkları için ben tekrardan Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P