eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Yanık Minik Öğrencileri Unutmadı

Başkan Yanık Minik Öğrencileri Unutmadı
23 Mart 2016 - 13:41

s

Eğitime ayrı bir önem veren Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, yapımında büyük emek harcadığı Taşkesiği İlkokulu-Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, Taşkesiği İlkokulu-Ortaokuluokulu Müdürü Banu Başaran ve okul öğretmenleri ile kahvaltı programında bir araya gelerek, okulun ihtiyaçları değerlendirerek, müdür ve öğretmenlerin talepleri dinledi.
Toplantıya, Çaybaşı İlçe Kaymakamı Fatih İzmir, Garnizon Komutanı Servet Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş, Belediye meclis üyesi Mehmet Karayiğit, Vakıf Müdürü İsmail Çakmak ve Taşkesiği mahalle muhtarı Efer Karayiğit katıldı.

Ayriyeten İlkokulu-Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerine sürpriz ziyaret gerçekleştirerek,  öğrencilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiren Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, Çaybaşı İlçe Kaymakamı Fatih İzmir, Garnizon Komutanı Servet Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş, Meclis Üyemiz Mehmet Karayiğit, Vakıf Müdürü İsmail Çakmak ve Taşkesiği Mahalle Muhtarı Efer Karayiğit, miniklerin gönüllerini feth ettiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-