eskort samsun

ÜNYENETHABER

PROJE NASIL HAZIRLANIR SEMİNERİ

PROJE NASIL HAZIRLANIR SEMİNERİ
23 Mart 2016 - 19:41

KHK

 

İl Dernekler Müdürlüğünce, bugün saat 13.00’de, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, derneklere yönelik proje eğitimi verildi.Seminere Ordu İl Dernekler Müdürü Güray Aydın konuşmacı olarak katılırken,İl Dernekler Müdürlüğü Personeli İrfan Şahin tarafından konuklara sunum yapıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu İl Dernekler Müdürü Güray Aydın;”Her birimiz belli bir amacı gerçekleştirmek üzere kurulmuş dernekleriz. En az 7 kişi, bir araya gelip dernek kurduk. Beli bir amacımız vardı. 5Şimdi İçişleri Bakanlığımız bu amaçları gerçekleştirmek için bize çok büyük imkanlar sağlamaktadır. 2016 yılında da yaklaşık 23 milyon hibe destek öngörülüyor. Bizde bunun için yola çıktık. Geçen yıl Ünye’nin çok fazla proje başvurusu olmadığını ve hiçbir projesinin onaylanamadığını gördük. Bunu1n için Ordu genelinde 52 proje ile başvuru yapacağımız noktasında kendimize bir hedef koyduk. Bugünde burada vereceğimiz eğitim sonrasında kendimize bile hedef koyarak, fazla bir başvuru olmasını sağlayalım.Siz bir proje üretin bunu birlikte değerlendirelim. Kalemleri tek tek birlikte inceleyelim. Zaten bunun için bir proje ofisi hazırladık. Sizin düşüncelerinizi birlikte projeye dönüştürelim ”dedi.

Ardından İl Dernekler Müdürlüğü Personeli İrfan Şahin tarafından katılımcılara proje hazırlama eğitimi hakkında sunum yapıldı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-