eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN EKİCİ EXPO 2016 Tarım Fuarına Katıldı”

BAŞKAN EKİCİ  EXPO 2016 Tarım Fuarına Katıldı”
30 Mart 2016 - 0:10

Ahmet Ekici

Konya’düzenlenen EXPO 2016 Tarım Fuarı’na Ünye Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve birkaç muhtar katıldı. Konya’da Tarım Fuarı ve tarihi mekanları ziyaret eden grup daha sonra Ünye’ye geri döndü.Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici gazetemize bu ziyaretle ilgili özel açıklamalar yaptı.

Gezinin amacı birinci etapta Ünye Ziraat Odası Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Konya Tarım Fuarı gezisiydi. Bu geziye Ziraat Odası’ndan yönetim kurulundan arkadaşlar ve birkaç muhtar arkadaş ile beraber katıldık.Hafta sonuna denk getirerek Konya Tarım Fuarı’na gezi programı dahilinde 9 arkadaş ile beraber Konya’ya gittik.

Konya’da EXPO 2016 Tarım Fuarı çok güzel bir ortamdı. Çok geniş bir alanda güzel bir program düzenlemişlerdi. Bizde bu vesile ile tarım fuarındaki makine ve ekipmanları, kullanım alanları ve şekillerini inceledik. Konya’daki tarım fuarına bizim buralara çok uygun alet ve ekipman olmasa da Türkiye genelindeki ziraatın nasıl yapıldığını gösteren çok güzel bir fuar oldu.

Fuarda devasa makineler vardı. Fuarın geniş olması Türkiye’deki tarım ile ilgili sanayinin çok gelişmiş olduğunu gördük. Verimli ve güzel bir gezi oldu.

Bunun yanında bilindiği üzere Konya ülkemizin tarihi ve turizm güzellikleri olan bir şehirdir. Buradaki tarihi mekanları ziyaret ettik. Çok güzel bir atmosfer ve havada oraları gezmiş olduk. Bu fuar sayesinde ufkumuz daha da gelişti. Ülkemizde ki bu tür faaliyetlerin ve ekipmanların bu denli güzel olması bizleri de gururlandırdı. Dolayısıyla oradaki dostlarımız da ziyaret etmiş olduk. Selçuk Üniversitesi Spor Akademisi’nde Dekan olarak bulunan Ünyeli hemşehrimiz Ahmet Sanioğlu’nu ziyaret ettik.

Arkadaşlarımız için bilgilenme açısından çok güzel bir gezi olduğu kanaatindeyim. Bundan sonraki fuarlar için geziler düzenlendikçe oralardaki güzellikleri Ünye’mize getirmek için katılmayı düşünüyoruz dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-