eskort samsun

ÜNYENETHABER

Umreciler Şeyh Yunus’da Buluştu

Umreciler Şeyh Yunus’da Buluştu
06 Nisan 2016 - 2:31

12969152_10207581292483784_1721070309_n

03.04.2016 Pazar günü umreciler Şeyh Yunus Türbesinde buluştular. Buluşmada dualar edildi, hatimler indirildi ve sohbet imkanı buldular. Ordu’nun farklı ilçelerinden gelen umreciler Şeyh Yunus’da güzel bir gün geçirerek iki ay sonra gerçekleştirilecek Çatalpınar’daki buluşmaya kadar veda ettiler.

Organizatör emekli din görevlisi Süleyman Güner buluşma sonrası gazetemize yaptığı özel açıklamada“Programımız 11:00-13:00 arası Şeyh Yunus’da gerçekleşti. Kardeşlerimizi hatim dağıtmıştık onu ve yasin-i şerif okuduk. Osman Şahin hocamız  ve Giresun Müftü Yardımcımız Kahramanoğlu vaaz yaptı. Ordu Merkez Camii İmamı Metin Hocam, Büyük Camii Müezzini Serdar Hocam, Hasan Hocam tarafından Yasin-i Şerif okundu. Çok güzel program oldu. Ünye’yi en güzel şekilde tanıttık. Misafirlerimize hurma, zemzem, tatlı gibi ikramlarda bulunduk.  Umreye ve hacca giden kardeşlerimizle o mübarek anları ve duyguları tazelemek için iki ayda bir toplantı yapıyoruz.

İlk buluşmamız 3 Nisan’da Ünye’de oldu, 29 Mayıs’da ise Çatalpınar’da olacağız. Ardından Aybastı , Ordu ve Perşembe’de olmak üzere her iki ayda bir hatimlerle, ilahilerle ve kuran okuyarak ölmüşlerimizi de hatırlamış oluyoruz. Bu organizasyonu canımız sağ olduğu sürece devam ettireceğiz. Ünye Net Haber Gazetenizi Arabistan’da da takip edip okuyor okuyoruz ve çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyoruz dedi”

Emekli din görevlisi Süleyman Güner,Ramazan Umresinde bizlerle beraber umreye gidecek olan kardeşlerimize bir an önce Ünye ve Ordu Müftülüğüne  yazılmalarını rica ediyorum diye de hatırlatmada bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-