eskort samsun

ÜNYENETHABER

ALPARSLAN TÜRKEŞ DUALARLA YAD EDİLDİ

ALPARSLAN TÜRKEŞ DUALARLA YAD EDİLDİ
05 Nisan 2016 - 1:10

VDVDEOrdu’nun Ünye ilçesinde,Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Teşkilatı ve  Ünye Ülkü Ocakları tarafından  MHP’nin kurucusu ve efsanevi lideri Alparslan Türkeş’in ölümünün 19. yıl dönümünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

MHP’nin kurucusu ve efsanevi lideri Alparslan Türkeş’in ebediyete intikal edişinin 19. yıl dönümü nedeniyle pazartesi aksam ve yatsı namazı arasında Orta Camide okunan  Mevlid’te  vatandaşlara lokum ve şeker dağıtıldı.  Etkinliğe Ünye Ülkü Ocakları Başkanlığı Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP’nin efsane Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in ruhu için okutulan mevlid-i Şerifin ardından açıklamalarda bulunan Ünye Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı “Türk Milliyetçiliği fikrinin ateşini harlayan, gönlü iman dolu bir liderdir. Bizler ise onun bu kutlu davada, fikirlerini benimseyen, onun yolunda ilerleyen, Türk-İslam ülküsünü kendine yaşam biçimi haline getiren evlatlarıyız. Ahirete intikalinden bugüne kadar 19 sene geçti.  Allah mekanını cennet eylesin” diye konuştu.

Program, okunan mevlit ve yapılan duanın ardından sona erdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-