eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE BELEDİYESİNDEN SPOR SEVERLERE MÜJDE

ÜNYE BELEDİYESİNDEN SPOR  SEVERLERE MÜJDE
05 Nisan 2016 - 23:17

BHN

Ünye Belediyesi  tanıtım,bilgilendirme amaçlı Cumhuriyet meydanındaki Ak parti teşkilatının bulunduğu binaya dev ekran yerleştirecek.Yaz ayına kadar led ekranı kurmayı hedefleyen belediye Nisan ayı meclis toplantısından bu konuda yetki aldı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar göreve geldikten bu yana Ünye İlçesinde bir çok yeniliğe imza attı. Bilindiği gibi sosyal projelere önem veren Ünye Belediyesi gece yaz geceleri açık hava sineması oynatarak halkın beğenisini kazanmıştı.Ünye İlçesini daha estetik ve güzel hale getiren,  yapılan uygulamalar ve faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Ünye Belediyesi, bu kezde yazın oynanacak Avrupa şampiyonasını finalleri için vatandaşlara sürpriz yaparak dev led ekranlardan maç izlettirmeyi planlıyor.

Dev led ekran şimdiden Ünyeli sporseverlerin ilgisini çekti ve beğenisini kazandı. Bunun yanında Belediyenin yaptığı çalışmaların yer aldığı video görüntüler,  çeşitli duyurular, tanıtımlar ve reklamlar  gösterilecek. Ünye Belediyesi’nin hizmete sokmayı düşündüğü dev ekran da Ünye’de  yapılan bir çok etkinliklerin yayında,  toplantı, konferans gibi programların da canlı olarak dev ekrandan verilebileceği öğrenildi..

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-