eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ju Jitsu Karadeniz Bölge Toplantısı Ünye’de Gerçekleşti

Ju Jitsu Karadeniz Bölge Toplantısı Ünye’de Gerçekleşti
16 Nisan 2016 - 14:30

aa

Ju Jitsu Karadeniz Bölge toplantısı 16 Nisan cumartesi günü Ünye’de gerçekleşti. Paşabahçe Konağında gerçekleşen toplantıya yaklaşık 3 ay önce ağır bir trafik kazası geçiren Ju Jitsu Federasyon Başkanı Orhan Özaklı, Samsun İl Temsilcileri, yönetim kurulu, antrenör ve hakemler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Reis Spor Kulübü Cavit Arslan tüm katılımcılara teşekkür ederek sözü Federasyon Başkanı Orhan Özaklı’ya verdi.

Dünyada bir trend olan Ju Jitsu sporu hakkında bilgi verici açıklamalarda bulunan Ju Jitsu Federasyon Başkanı Orhan Özaklı konuşmasında ;

“Yaklaşık 3 ay önce bir trafik kazası geçirdim ve 8 gün kadar komada yattım. Ardından 3 aylık tedavi neticesinde çok daha iyiyim. Ama gerçekleşen Karadeniz toplantısına katılmadım. Tedavi sürecimde sporun faydalarını gördüm.

“Ju Jitsu dünyada bir trend”

Ju Jitsu sporu Türkiye’ye gelmek için geç kalmış. Fakat bu sporu Bakanlığımıza sporcularımıza anlatmak bize nasip oldu. Ju Jitsu güzel bir şekilde ilerliyor inşallah daha iyi olacak. İnsanlar dövüş de savunma, müdafaa, saldırı gibi herşeyi bilmek istiyorlar ve bunların hepsini Ju Jitsu sporu kapsıyor.

Türkiye’yi ayağa kaldırmayı düşünüyoruz. Daha önceki Kick Box, Muay Thai ve Wushu spor dallarının kuruluşlarında görev aldığımız gibi Ju Jitsu içinde gerekeni yapacağız.  1905 yılında Avrupa’da olan bu sporun ilk burada sizin isteğinizle olması çok güzel bir şey. Ju Jitsu aslında halkın en çok istediği spor. Bir dövüş yukarıda başlamasına rağmen aşağıda bitebiliyor. Bu nedenle Ju Jitsu çok önemlidir. Devletimizin  diğer sporlarda olduğu gibi bu sporda da bizi desteklemesini istiyoruz.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-