eskort samsun

ÜNYENETHABER

KAYMAKAM DEMİR’DEN AÇILIŞTA BÜYÜK GAF

KAYMAKAM DEMİR’DEN AÇILIŞTA BÜYÜK GAF
06 Mayıs 2016 - 23:30

aa

Sağlık ocağı açılışında konuşan Kaymakam Demir doktorlara hitaben “Burası sosyete yeri, burada dikkatli olun müşterileriniz üst düzeydir” dedi. Bu sözlere tepki gösteren CHP İlçe başkanı Ali Yalçın “Bu sözlerin ölçüsü nedir” deyince kaymakam demir çark ederek sözlerim yanlış anlaşıldı diyerek ortamı toparlamaya çalıştı.

İnsanlar arasında ayrım mı yapılıyor sorusu da gelen misafirler arasında hemen fısıltıya dönüşmesine sebep olan Kaymakam Demir bazı basın mensuplarına böyle bir haber yapmayın talimatı verdi.

4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Gölevi’de açıldı

Ünye Gölevi mahallesinde hizmete başlayacak olan 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezinin açılışı gerçekleşti. İl Sağlık Grup Başkanının konuşmasıyla gerçekleşen açılışa, Toplum Sağlık Merkezi Başkanı Saliha Yeşilduman, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Chp İlçe Başkanı Ali Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ve diğer birim amirleri katıldı.

Açılışa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’in sözleri damga vurdu.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ise insanoğlunun böyle sağlık kuruluşlarına yolunun düşmemesinin imkânsız olduğunu belirterek sağlığa ve eğitime sonsuz destek verdiğinden bahsetti. Ardından 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde hizmet verecek olan 2 aile hekimine, Gölevi mahallesinin sosyete mahallesi olduğunu ve dikkatli olmalarını söyleyen Kaymakam Demir “Sizlere görevinizde başarılar diliyorum fakat bu mahalle biraz sosyete mahallesidir. Üst düzey müşterileriniz olacak.” Dedi.

Kaymakam Mustafa Demir’in sözlerine tepki gösteren CHP ilçe Başkanı Ali Yalçın “Sosyetenin ölçüsü nedir?” şeklinde soru yöneltti. Chp İlçe Başkanı Ali Yalçın’a tebessüm ederek, takıldığını söyleyen Kaymakam Demir “Mahalle halkı anladı benim ne demek istediğimi. 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaymakamın sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen katılımcılar, insanlar arasında ayrım mı yapılıyor. Zengin mahallelere itina gösteriliyor ve iyi hizmet verilmeye çalışırken, diğer mahallelerdeki insanlara önem verilmiyor ve ölsünler mi diye bakılıyor ? sorusunu sormaktan kendilerini alıkoyamadılar .

İl Sağlık Grup Başkanı Çetin Gündoğdu Sağlık Hizmetlerimiz Sürecek

Aile Hekimliği hizmetinin Ünye’de daha fazla noktaya getirilmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getiren İl Sağlık Grup Başkanı Çetin Gündoğdu açılış konuşmasında, Aile Hekimliği uygulamasının önemi ve osağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi. Gündoğdu konuşmasında” Gölevi mahallesi halkının sağlık hizmetlerinden daha hızlı ve kolay yararlanması için Aile Hekimliğimizi açıyoruz. Bu açılışla siz katılımcılar, özenle hazırlanmış bu merkezimizi göreceksiniz, basın mensubu arkadaşlarımız sayesinde de Mahalle sakinleri Merkezimizin açıldığından haberdar olacak. 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezimiz inşallah Ünye’mize hayırlı uğurlu olur. Biz aile hekimliği işine ilk başladığımız zaman 4 bin kişiye bir aile hekimi düşecek şekilde planlama yapıyorduk. İlk etapta Gölevi mahallemize Aile Sağlığı Merkezi planlanmamıştı. Ancak ilçemiz nüfusunun bu bölgede gün geçtikçe artması hem de Sağlık Bakanlığının elindeki hekim sayısının artması nedeniyle hekim sayısını ilimizde de arttırma imkanı bularak bu bölgeye Aile Sağlığı Merkezi açtık.” dedi.

Daha katılımcıların kurdele kesmesiyle açılış gerçekleşti ve Aile Sağlığı Merkezi gezildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-