eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE ŞAMPİYONLUK DOYASIYA KUTLADI

ÜNYE’DE ŞAMPİYONLUK DOYASIYA KUTLADI
16 Mayıs 2016 - 9:00

13245359_10207421133860053_2216007448626582573_n

Spor Toto Süper Lig’de 33. haftaya, en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde giren Beşiktaş futbol takımı Osmanlıspor karşında aldığı galibiyetle şampiyonluğunu ilan etti.Ünye’deki Beşiktaş  taraftarları 6 yıl sonra gelen şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları Ünye Meydanında başladı,cadde ve sokaklara yayıldı. Coşkulu tezahürat yapan taraftarlar şampiyonluk şarkıları eşliğinde kutlama yaptılar. Araç konvoyu ile şehir turu atan taraftarlar ,meşaleler yakıp ,halay çektiler.Bir grup motosiklet sürücüsünün kutlamasıda geceye renk katarken coşkulu kalabalık şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Ünye’de yaşayan Beşiktaşlılar tarafından 14. Şampiyonluk coşkuyla kutlandı.

Son haftaya, en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde giren Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle,Ünye’deki siyah beyazlı taraftarlar sokağa döküldü,Ünye meydanını buluşma noktası yapan çok sayıda taraftar araçlarla konvoylar oluşturdu, klaksonlar çalarak şampiyonluğu kutladılar.Ünye Meydanı’nda toplanan yaklaşık bin taraftar meşaleler yaktı ve tezahüratta bulundu.Ünye polisi de taraftarlara megafonla seslenerek Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı ve taşkınlık yapılmamasını rica etti

.Bu arada  ses şovu yapılarak taraftarları coşkulandırdı.Taraftarlar “Şampiyon Beşiktaş” diye sık sık tezahüratta bulundular.Ünye Meydanı’nda toplanan çok sayıda taraftar da yolu trafiğe kapatarak Beşiktaş marşını okudu ve şarkılar söylediler.Beşiktaş’ın şampiyonluğunun Ordu’nun diğer  kentlerinde de coşkuyla kutlandığı öğrenildi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-