eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNÇEK’TEN BÜYÜK BAŞARI

ÜNÇEK’TEN BÜYÜK BAŞARI
26 Haziran 2016 - 14:09

FB_IMG_1466889835362

Ünçek Sporcusu Fatmanur Keskin 70 kiloda sağ ve sol kolda Avrupa 2.si oldu.
Avrupa Şampiyonasından  dönen Ünçek sporcusu Fatmanur Keskin, Kulüp başkanı Hüseyin Dikici, Antrenör Mustafa Arslan bu güzel sonuçtan duydukları sevinci paylaşmak için İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’yu, ilçe Kaymakamı Mustafa Demir’i ziyaret ettiler.
Kulüp Başkanı Hüseyin Dikici gazetemize verdiği demeçte: “Kulübü kurduğumuz günden beri spor misyonumuza uygun calışmalara devam ediyoruz. Kulübümüz için Spor sağlık demek, spor sağlıklı beslenme demek, spor gençler için kötü alışkanlıklardan uzak durmak demek, spor bedeni disipline etmek demek, spor gençleri  güzel ahlaka  ulaştırmak demek, spor nefsi isteklere gem vurmak demek. Biz bunun için her gencin  bir spor dalıyla mutlaka ilgilenmesini istiyoruz. Gençlerimizi farklı spor dallarıyla buluşturuyoruz.  Bu yolda, gençlere hizmet yolunda attığımız her adımda bize destek veren, her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Mustafa Demir’e, Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a ve İlçe Spor Müdürümuz Aydın Kuyumcu’ya teşekkür ediyorum.
Antrenör Mustafa Arslan, Avrupa şampiyonası ile ilgili bilgiler verdi. Yarışmaya 22-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş şehrinde yapıldığını, Gençlerde Türkiye’yi 16 Sporcunun temsil ettiğini, hem sağ hem de sol kolda Avrupa 2.si olan Fatmanur Keskin’in özverili disiplinli çalışarak bu başarıya ulaştığını söyledi. FB_IMG_1466889827643
Kaymakam Mustafa Demir: “Ünçek Spor Kulübünü, 2. olan Fatmanur Keskin’i  kutlarım. Ata sporu Bilek Güreşine katkınız çok. Bu sporu Ünye’de hatta bölgede gençlere tanıttınız, Spor camiasına yüzlerce sporcu kazandırdınız. Bu ve benzeri çalışmalarda biz de sizlere destek vermeye devam edeceğiz.” dedi. Fatmanur Keskin’e satranç takımı hediye etti ve leptop bilgisayar sözü verdi.
Avrupa ikincisi olan sporcumuz Fatmanur Keskin: ” İlk önce Ünçek Spor Kulübünün okulumuza kazandırdığı masada okul arkadaşlarımla bilek güreşi yapmaya başladım. Sonra Kulüp Antrenörü Mustafa Arslan hocamla tanıştım. Antalya’daki Türkiye Şampiyonası olduğunu iyi çalışırsam beni oraya götürebileceğini söyledi. Bunu duyunca çok sevinmiştim. Hemen çalışmaya başladık. Türkiye derecesi, peşinden Avrupa 2.si olduk. Bana sağladığı katkılardan dolayı Ünçek Spor Kulübüne, Başkanımız Hüseyin Dikici ye, antrenörün Mustafa Arslan’a, ilçe spor müdürümüz Aydın Kuyumcu’ya, Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a, Kaymakamımız Mustafa Demir’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Sporcumuzun tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P