eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Mutlu ile Devam Dedi

Ünye 1957 Spor  Mutlu  ile Devam Dedi
20 Ağustos 2016 - 2:02

1908201602unyOrdu 1. Amatör Lig’de şampiyon kadroyu oluşturmak üzere düğmeye erken basan Ünye 1957 Spor, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar iç transferde görüştüğü sağ kanat oyuncusu Mutlu Alparslan ile tekrar anlaştı.

 

Transfer çalışmalarına hızlı giren ve hem iç transferde hem de dış transferde önemli adımlar atan Ünye 1957 Spor, genç sağ kanat oyuncusu Mutlu Alparslan ile yola devam dedi. Genç futbolcuyla görüşen yeşil-beyazlı yönetim bu sezon sonunda amatör karmaya seçilen oyuncusu ile tekrar anlaşmaya vardı.

Kulüpten yapılan açıklamada; “İç transferde futbolcumuz Sağ açık Mutlu ALPARSLAN ile 2016-2017 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız. Geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performans ile Bölgesel Amatör Milli Takım karmasına seçilen futbolcumuza yeni sezonda da başarılar diliyor ve bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” denildi.

2011-2012 sezonunda Ünye Belediyespor alt yapısında futbola başlayan Mutlu Alparslan burada 3 yıl aralıksız olarak futbol oynadı. Geçtiğimiz sezon Ünye 1957 Spor olarak isim değişikliğine giden kulübüyle 1. Amatör ligde boy gösteren 1995 doğumlu Mutlu, sezon sonunda Amatör Milli Takım Bölge Karmasına seçilmişti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P