eskort samsun

ÜNYENETHABER

SÜRÜCÜLERE KÖTÜ HABER

SÜRÜCÜLERE KÖTÜ HABER
07 Eylül 2016 - 11:23

gaziantep-trafiginde-yeni-donem-tedes-faaliyete-geciyorc22df4e3f2f559591c5a

Emniyet Müdürlüğü uyarıyor

Kasım 2015’de hizmete giren Trafik Elektronik Denetleme Sistemi TEDES’TE 20 Eylül’den itibaren önemli bir değişiklik hizmete alınacak. İşte detaylar…
Kasım 2015’de hizmete giren Trafik Elektronik Denetleme Sistemi TEDES’te faaliyete alındığı günden bu yana hız koridorları aktif olarak çalışmıyordu. Karadeniz sahiL yolunu kullanan ve hız limitini aşan sürücülere bugüne kadar yalnızca anlık hız tespitinden cezai işlem uygulanıyordu.

Ancak bundan böyle 20 Eylül salı gününden itibaren bu işleyiş tersine dönecek. Hız sınırını aşan sürücülere 20 Eylül’den itibaren anlık hızdan değil hız koridorlarında ceza kesilecek. Sürücüler artık hızlarının ortalamasına dikkat ederek trafikte ilerleyecek. Hız koridorlarının aktif olduğu bölgelerde ise anlık hız tespiti yapılmayacak. Araç kullananların artık belirlenen hız limitine uyarak belirli bir mesafeyi ortalama olarak hesaplanan sürede geçmeleri gerekecek. Kurban Bayramı’nın ardından 20 Eylül’de uygulamaya konulacak olan sistem nedeniyle Ordu Emniyeti de bir basın açıklaması yayımlayarak vatandaşları uyardı.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-