eskort samsun

ÜNYENETHABER

HALKI APTAL YERİNE KOYAMAZSINIZ

HALKI APTAL YERİNE KOYAMAZSINIZ
08 Eylül 2016 - 0:28

rfrfrr

2 gündür acı sulardaki kesintinin sebebi nihayet bulundu.

Vatandaşların OSKİ’ye yaptığı şikayetler üzerine harekete geçen yetkililer şehir merkezindeki arızayı tespit ve onarım çalışmaları için harekete geçti.  Tespit edilen üç yerde inceleme yapan OSKİ ekipleri sulardaki kesintiye sahip olan arızayı bir türlü bulamadı.

Acı su kesintilerinin uzaması ve bu konuda OSKİ’nin çalışmalarının bir sonuç vermemesi neticesinde yapmış olduğumuz araştırmanın sonucunu   duyunca çok şaşıracağınız bir bulguya ulaştık.

Şimdi okuyacaklarınıza inanamayacaksınız.

İki gündür milleti susuzluktan kıran ve Büyükşehir belediye ekiplerini seferber eden sorunun aslında arıza olmadığı, sadece küçük bir hareketle çözülebilecek  bir sorun olduğu ortaya çıktı. Öyle ki ahlak boyutlarını zorlayan ve provokatif   karanlık el bu sorunun kaynağı olarak tespit ettik.

Oski duruma anlam veremedi

2 gündür akmayan şehirdeki acısu  çeşmelerin arkasında bulunan vanaların teker teker kapatıldığı duyumu üzerine  olayı araştırdık ve vanaların gerçekten kapalı olduğunu tespit ettik.Oski yetkililerine bu durumdan haberdar olup olmadıklarını sorunca,bu konudan haberimiz yok biz musluklar akmayınca arıza tespitine çıktık ve arızayı bulamadık.Tüm ekiplerimizi sorunu çözme adına şehrin her yerinde seferber ettik ama sonuç alamadık.Daha sonra öğrendik ki çeşmelerin vanaları kapatılmış.Bizim bilgimiz dışında gelişen bu  duruma anlam veremedik dediler.

Suları kesenler kim

Çeşmelerin Kim ve kimler tarafından, ne zaman ,neden ve niçin kapatıldığı merak konusu oldu.  Bu hareketin yapılma nedeni ve insanların mağduriyet edilmesinin kimilere ne fayda getireceğini merak ediyor, ne amaçla yapıldığını soruyoruz.

Bu işte kimlerin parmağının olduğunu,bil bile insanları mağdur etmenin ve son günlerde  yaşanan olayların üzerine provokatif hareketlerin yapanın kim yada kimler olduğunun bulunmasını istiyoruz.

Buradan yetkililere sesleniyoruz. Planlı ve organize bir şekilde çeşmeleri kapatıp, insanları susuz bırakan, kurumların boşa vaktini çalan bu kişi veya kişilerin bulunmasını istiyoruz.  Mobese kayıtlarına bakılarak hiçbir kurumdan ve yetkilinin izni olmadan bu olayı gerçekleştiren kişilerin ortaya çıkarılmasını ve olayın perde arkasının kamuoyuna açıklanmasını talep ediyoruz.

Organize suç var mı ?

Olayın akabinde bir çeşmenin değil ,tüm çeşmelerin kapatılması olayı tek kişinin değil,organize bir grubun yapmış olabileceği ihtimalini artırıyor.

Sonuç olarak hiç  kimse ve kurum bile bile insanları mağdur edemez,sabırlarını sınayamaz. İnsanlarla dalga geçeceklerini sananları Türk adaletine havale ediyor,Yetkililerin bu küstahça yapılmış olayı aydınlatmalarını bekliyoruz…

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-