eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bayram dönüşü erken başladı

Bayram dönüşü erken başladı
14 Eylül 2016 - 18:57

fff

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle İstanbul’dan tatil beldelerine olan yoğun trafik tersi istikamette yaşanmaya başladı.

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Ordu’ya istikametine doğru yaşanan yoğunluk bugün tersine doğru yaşanmaya başladı.

Kurban Bayramı tatilinden erken dönenler nedeniyle   İstanbul istikametinde yoğunluk yaşandı.

HAFTA SONUNA KADAR TRAFİK ARTABİLİR

Zaman zaman yaşanan maddi hasarlı kazalar ise trafiğin akışını etkiledi. İstanbul istikametine doğru yaşanan yoğunluğun hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

YARIN DAHA YOĞUN BİR TRAFİK BEKLENİYOR

Pazartesi günü aynı zamanda okulların da açılacak olması nedeniyle birçok kişi dönüşü iki güne sığdırdığı için dün olduğu gibi bugün de yollarda yoğun bir trafik bekleniyor.

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesine bir gün kala yollara düşen vatandaşlar, kilometreleri bulan araç konvoyları oluşturdu.

Tatilciler, 19 Eylül Pazartesi günü okulların açılacak olması nedeniyle bayramın ikinci gününden itibaren dönüş yoluna girdi. İki gündür yoğunlaşan araç trafiği, dün akşamdan itibaren tam anlamıyla çileye dönüştü.

 Dün saat 14.00’e kadar rahat görünen yollarında yoğunluk arttı. Bayram tatili dönüşlerinde uzak noktalardan yola çıkan sürücüler bazı noktalarda trafik ağır ilerlemeye başladı. Bu noktalardan biri olan Ünye’de ise çevre yoluna rağmen ,hem sahil yolu hemde çevre yolunda araç yoğunluğu yaşandı.

Araç trafiğinin yarın daha da yoğunlaşacağını belirten yetkililer, sürücüleri daha sakin ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

bbbbtt

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-