eskort samsun

ÜNYENETHABER

Diş Hekimleri Haftası Kutlandı

Diş Hekimleri Haftası Kutlandı
23 Kasım 2016 - 13:01

d

22-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası, Dünya Diş Hekimleri Günü, Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Vali Balkanlıoğlu’nun katılımı ile kutlandı.

Programa Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmet Kolomoç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Kıvrak, Ordu Halk Sağlığı Müdürü Dr. Çetin Gündoğdu, Ordu  Tabipler  Odası Başkanı  Doç.Dr. Özgür Enginyurt, Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Aytaç Bacınoğlu ve diş hekimleri katıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla düzenlenen programda bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Diş Hekimliği mesleği her gün gelişiyor, üzerine yeni bilgiler ilave oluyor, yeni sistemler ve yeni buluşlarla  birlikte dişlerimiz daha estetik bir görünüme kavuşuyor” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, “Bazı arkadaşlar gelişmeleri takip edemedikleri için mezun oldukları bilgilere ilave yapmadan mesleki yaşamını tamamlıyor. Sürekli kendinizi yenilemeniz, yeni teknolojik bilgiler, yeni materyaller üzerinde ihtisas sahibi olmanız gerekiyor. Kongrelere katılmak, gelişmeleri yakinen takip etmek sizin önemli  göreviniz. Kendilerini Diş Hekimlerine emanet eden insanlara karşı büyük bir sorumluluğunuz var “diyerek, bazı tavsiyelerde bulundu ve  Diş Hekimleri Günü’nü kutladı.

Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Aytaç Bacınoğlu ise konuşmasında, diş sağlığının öneminin gün geçtikçe arttığına dikkat çekerek, ”Diş hekimleri olarak hakikaten özveriyle hizmet etmeye çalışıyoruz. Sağlık ağızda başlıyor. Hepimiz bilinçleniyoruz. Bu konuda toplumumuzun da bu bilince ulaştığını görmek çok sevindirici. Şu anda merkezimizde  50’ ye yakın hekimimiz  bulunuyor. Yaklaşık 180 personelimiz ile  yılda 200 bine yakın poliklinik yapmaktayız” dedi.

Bacınoğlu, ”Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na  çok teşekkür ediyoruz. Hastane problemimizle ilgili bire bir ilgileniyor ve her zaman yanımızda” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından, Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından mesleğinde 25 yılını dolduran Diş Hekimlerine plaket verildi.

s

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-