eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİRİN ÜNYE’YE BAKIŞINI BEĞENMİYORUM

BÜYÜKŞEHİRİN ÜNYE’YE BAKIŞINI BEĞENMİYORUM
08 Aralık 2016 - 1:52

ttttt

 

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ayhan Ayyıldız gazetemize Büyükşehir belediyesinin Ünye’ye bakış açısından ,hizmetlerine varıncaya kadar her konuda özel açıklamalarda bulundu. Ayyıldız burası Ünye bir iş yaparken bin kere düşünün dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ayhan Ayyıldız;

 

BÜYÜKŞEHİRİN ÜNYE’YE BAKIŞINI BEĞENMİYORUM

Yerel yönetimlerin çalışmalarına büyükşehir belediyesinden başlayalım. Ordu büyükşehir belediyesinin Ordu merkezdeki çalışmalarını çok yakinen bilmiyorum. Ama büyük yatırımlar yapıldığı söyleniyor. Beni Ünye ilgilendirdiği için Ünye’yi değerlendirmek istiyorum. Büyükşehir’in Ünye’ye bakış açısını beğenmiyorum. Önceden büyükşehir Ünye’yi görmez derlerdi ama itibar etmezdik. Ama şu anda buna inanmaya başladık. Çünkü güzel yatırımlar Ordu ve havzasında çöp gibi kötü yatırım da Ünye’de.

ÇÖPTE NEDEN ISRAR EDİYORLAR

Bir çöp sorunu var. Buraya mı kuralım, olmadı şuraya kuralım, şurası da olmadı Ünye’nin başka bir noktasına koyalım arayışı var. Çöp nereye konuşursa konulsun insanları rahatsız edebilecek bir yerde olduğu sürece sorundur. Sadece insanların yaşamadığı, boş bir yerde olabilir. Biz çöp fabrikasına karşı değiliz. Ama uygun yeri bulunamıyor. Büyükşehir daha önce mavi bayraklı denizimize 300 metre uzaklıkta olan Kızılcakese’ye çöp tesisi kurmaktan bahsetti. Ünye halkı kabul etmeyince Cevizdere’de Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir bölgede kurmak istediler.

Orada Çimento fabrikası var ama aynı zamanda tarımsal alan. Sırf malzemeyi çimento fabrikası yakacak diye oraya tesis kurulamaz. Daha uygun bir yer bulunup gerekirse nakliyeye verilmeli. Tokat’tan buraya çöp getirilip para kazanılması düşünülüyorsa, nakliye parası yüzünden, sırf çimentoya yakın diye oraya çöp tesisi kurulamaz. Biz çöp tesisi yeri için kapatılmış kil ocaklarını önermiştik.

BURASI ÜNYE BİN KERE DÜŞÜNÜN

Diğer bir sorun da Kaledere ve Çınarlık Mahallesi asfaltlanmasıdır. Aylarca süren çalışma yüzünden esnaflar çok mağdur oldu. Yağmur yağıyor göl oluyor, hava serinliyor çamur oluyor, güneş açıyor toz oluyor, esnaf bitti. Böyle bir çalışma olamaz. Eğer Ordu’da aynı bu şekilde çalışıyorlarsa, Altınordu’da da bu hizmetin aynısını veriyorlarsa sözüm yok. O zaman beceriksizler, bir daha ki dönem aday falan olmasınlar. Eğer orada iyi yapıyorlarsa, biz ise Ünye’de böyle mağdur oluyorsak o zaman Ünye’ye şaşı bakıyorlar demektir. “Burası Ünye, burada durmak lazım” tabelası boşuna koyulmadı.

RANT İÇİN ÜNYE’Yİ HARCAMAYIN

Bir başka yanlış proje de Döner Çeşme Meydanı projesi. Nasıl olsa park bahçe işlerinde güzel para dönüyor. Oraya beton yaptılar, güya süslemeye çalıştılar. Böyle olmaz. Eskiyi yıkıyorsun yerine daha kötüsünü getiriyorsun. Böyle giderse insanları daha fazla kandıramayacaklar. 2019’a 3 sene var. Artık insanlarda AKP kimi aday çıkarırsa çıkarsın, hiç hizmet vermese de oy alır düşüncesi yok. O eski AKP işi milleti kandırma işi bitti. Vatandaş uyanıyor dedi.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-