eskort samsun

ÜNYENETHABER

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM KAMUOYUNU AYDINLATTI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM KAMUOYUNU AYDINLATTI
08 Aralık 2016 - 0:36

gggg

 

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem Çakır Medya’yı ziyaret etti.Ziyarette  eğitim öğretim sezonunda kış mevsimine girmiş bulunuyoruz.Biz eğitim çatısı altında yer alan öğretmen,öğrenci ve velilerin zor iklim şartlarından etkilenmemesi ve kesintisiz eğitim için tüm tedbirleri aldık, bu konuda müsterih olabilirler dedi.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem “Artık kış mevsimine girmiş bulunmaktayız. Okullarımızı genel olarak eğitim ve öğretime hazırlarken öncelikli olarak ısınma, çatı ve ıslak zemine öncelik verdik. Bu kapsamda yazdan itibaren yaklaşık 28 okulumuzda bu ve benzeri onarımlar yapılarak okullarımızı kış şartlarında eğitim, öğretimine hazır olması sağlandı.

Yine tüm okul ve kurumlarımızın kömür, yakacak ihtiyaçları geçen hafta teslim edildi. Bu tabiki okulların ve kurumların fiziki anlamdaki alt yapısı ile alakalı. Dolayısıyla bugün itibariyle okullarımızda eğitim öğretimi kış açısından aksatacak bir durum söz konusu değildir.

Malumunuz Karadeniz Bölgesi dağlık bir bölge. Böyle olması nedeni ile taşımalı eğitim oldukça yaygın. 300-320 civarında servisimiz her gün sabah öğrencileri okula, okul çıkışında da evlerine götürmekte. Bununla alakalı olarak da denetimlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Şuana kadar kış lastiği ve zinciri olmayan araca rastlamadık. Bundan sonra olması durumunda ise gerekli tedbirler ve önlemler derhal alınacaktır. Rastlanması durumunda cezai durumlar uygulanacaktır, gerekirse araç değişikliğine gidilecektir. Dolayısıyla eğitim, öğretimizi aksatacak herhangi bir durum söz konusu değildir. Herkes üzerine düzeni yapar tedbirini alırsa bu eğitim dönemini de kazasız belasız atlatırız.

Ayrıca İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü kış hastalıklarından çocukları korumak için kendi plan programı çerçevesinde sağlık taraması yapmaktadır.

Ben bu vesile ile bütün eğitim paydaşlarımıza kolaylıklar diliyorum, teşekkür ediyorum.”dedi.

 

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-