eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORBEL’DEN VATANDAŞA DAYATMA

ORBEL’DEN VATANDAŞA DAYATMA
08 Aralık 2016 - 0:01

frfgverger

Ünye’de , Ordu Büyükşehire ait olan ve Orbel’in işlettiği otaparkta abonelik uygulamasından vatandaşlar şikayetçi oldular.Gazetemiz whatsapp hattı üzerinden bizlere ulaşan vatandaşlar bu sıkıntılarını dile getirerek,vatandaş yazıyor köşesinden dertlerine çare olunması için yetkililere seslendiler.

 Bu Bir Hukuksuzluktur.

Vatandaşlar gazetemize ilettikleri mesajda, Ünye’de Büyükşehire ait ve  Orbel’in işlettiği otoparta abone olan kişilere Orbel müdürü ve muhasebe yetkilileri dayatmada bulunuyorlar. Otopark abonelikleri yenilenme süresini her ayın 1  ile 5 arasında olmasını emretmişler. Buna uymayan araç sahiplerinin aboneliklerinin iptal edileceğini belirtmişlerdir. Bu alanı kendine tahsis eden Orbel ,buranın asıl sahibinin Ünyeli vatandaşlar olduğunu unutmuş olmalı ki kendine göre ali kıran baş kesen mantığıyla hareket etmektedir.

Başkanın bu uygulamadan haberi var mı?

Biz neden istediğimiz tarihte abone olamayalım? Bu uygulamanın amacı nedir? Yoksa Orbel müdürü tek hükümdar benim mantığıyla mı çalışmaktadır?Sayın Başkan Yılmaz bu uygulama emrini kendisi mi vermiştir ?Eğer böyle bir dayatma olacaksa derhal düzeltilmelidir dediler.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-