eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasından Örnek Lokal

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasından Örnek Lokal
08 Aralık 2016 - 13:07

tgr

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası lokali açıldı. Bugün ilk olarak oda üyelerinin bir kısmına kahvaltı verilen lokalde üyelerin boş vakitlerini geçirebilmeleri
adına kütüphaneden bilardoya, bilgisayardan maç yayını izleyebilecekleri ortama kadar her imkan sağlandı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu lokale uzun zamandır ihtiyaç olduğunu belirten  Oda Başkanı Durmuş Zor meclise, yönetime ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Zor konuşmasında “Bugünden itibaren Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak kahvaltılarımızı kendi binamızda ve kendi lokalimizde yapacağız. Bugün ilkini en az üye sayısı olan bir meslek gurubumuza yapmak istedik.

Buradaki amacımız üyelerimizin %10-%15’lik kesimi sanayi odasına ya kendisi geliyor, ya yanında çalışan bir elemanını gönderiyor ya da muhasebecisi aracılığıyla bizden alması gereken evraklarını alıp gidiyor. Geride kalan %90’lık kesim Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ne iş yapar, durumu nedir gibi konularda bilgi sahibi olmuyordu. Bu şu anlama geliyor, açılan lokalle birlikte 1500 üyemizin 750-800’ü kuruma gelecek, kahvaltılara katılacak, daha sonrada aidat verdiği kurum onlar adına neler yapar görme şansını yakalayacak.

Bizim geçmişte yaptığımız programlarımızın adı “Sizleri Dinliyoruz”du. Yani Ticaret ve Sanayi Odasının meclis başkanı, yönetim kurulundaki arkadaşlar burada faaliyet yapıyorlarsa amaç onları dinlemek değil üyeyi dinlemektir. Ticaret Odasının görevi üyenin sıkıntısı ne ise çözmeye çalışmaktır. Çözemiyorsa sorunu ilgili üst mercilere iletmektir. Bunu için niyetimiz tüm meslek komitelerimizde sizleri dinlemektir. Üyelerimizden de beklentimiz sorunlarını bizlerle paylaşmaları, katkı sağlayabilir misiniz diye bize danışmalarıdır.

Burası ilk defa bugünkü konsepte getirildi. Üyelerimizin buraya gelip, kütüphanesinden, bilgisayarından, internetinden yararlanabileceği, kahvesini çayını içebileceği, maç izleyebileceği, bilardo oynayabileceği bir ortam oluşturduk. Üyelerimizle beraber sık sık kahvaltılar yapacağımız bir mekânımız oldu. Ben meclisimize ve yönetimimize, burada çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

aaaaa

aaaa

aaa

aa

a

gggg6

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-